Taksista udario dete na okretnici 95 i 96 u Borči - 07.04.2014

Taksista udario dete na autobuskoj okretnici u Borči

u Hronika
  • Tokom jučerašnjeg dana na levoj obali Dunava dogodila su se tri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Na Zrenjaninskom putu bb oko 9 h došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su dve osobe povređene. Žena starosti oko 32 godine zadobila je istegnuće vrata, žena starosti oko 57 godina zadobila je kontuziju grudnog koša a obe su zbrinute su na licu mesta i transportovane su u Urgentni centar.

Na okretnici autobusa 95 i 96 u Borči taksista je udario muško dete starosti oko osam godina, koje je zadobilo kontuziju glave. Udes se dogodio oko 10 h. Dete je zbrinuto na licu mesta i transportovano u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nezgodi na Zrenjaninskom putu oko 12 h povređen je muškarac starosti oko 30 godna. Zbrinut je na licu mesta i transportovan je u Urgentni centar gde je konstatovano istegnuće vrata.

Apelujemo na vozače da prilagode brzinu kretanja situaciji na putu i savetujemo maksimalan oprez u vožnji.

1 Comment

  1. Da li apelujete nešto i pešacima? Iskaču gde god požele,van pešačkog… Napišite, ukoliko ste u mogućnosti, kako je došlo do udara deteta? da li je kriv taksista ili je dete pretrčavalo ulicu ???

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Hronika

Idi na VRH