in

Svim penzionerima od sutra besplatne senior karte

Grad Beograd od 1. novembra uvodi personalizovane senior kartice za penzionere. Projekat je predstavljen u prisustvu čeonih ljudi Grada i republičke Vlade.

Svi penzioneri na području Grada Beograda, bez obzira na penzionu kategoriju i iznos penzije, dobiće ove kartice kojima će moći da ostvare brojne popuste.

Prvu benefit karticu penzioneri sa prebivalištem na teritoriji Beograda moći će da dobiju potpuno besplatno.

Tom karticom će penzioneri imati mogućnost da ostvare uštede jer će kupovina na sniženjima biti dostupna u velikom broju trgovina i ostalih prodajnih mesta.

Kroz karticu se mogu dobiti informacije o aktuelnim popustima i sniženjima, a na vebsajtu senior kartice moći će da se pretražuje baza prodavnica sa aktuelnim ponudama.

Uz senior karticu Beo Zoo Vrt nudi popust i do 50%

Ovo je, posle „BusPlus“ kartice, novi način na koji će i građani sa leve obale imati mogućnost da ostvaruju popuste u lokalnim trgovinama.

Penzioneri će, u svojim opštinama i klubovima za stare, popunjavati formular za dobijanje kartice koja će im se dodeliti nedelju-dve kasnije u opštini ili će im se na kućnu adresu slati formular ukoliko nisu u mogućnosti da dođu, a potom i kartica.

Napomenućemo da se ovakvi načini omogućavanja popusta svojim sugrađanima uveliko primenjuju u opštinama Novi Beograd („Novobeogradski klub“), Zemun („Moja zemunska kartica“) i Stari Grad („Starogradska kartica“).

Samo napominjemo – takav je trend među beogradskim opštinama i standard koji bi možda i naša opština Palilula morala da prati.

Predložićemo naziv „Top Palilulac“, a nadležni samo neka se pozabave mogućim ponuđačima usluga.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Sudar na putu za Pančevo, moguće gužve

    Planirana isključenja struje sutra i prekosutra