in

Svetsko prvenstvo u fudbalu: Za koga ćete navijati i gde ćete gledati? (ANKETA)

Večeras u 20.15 časova ceremonijom svečanog otvaranja zvanično počinje 20. Svetsko prvenstvo u fudbalu koje se održava u Brazilu, zemlji fudbala, karnevala, sambe i kafe.

Nakon ceremonije, sledi utakmica između Brazila i Hrvatske, pa Vas odmah pitamo za koga ćete navijati?
brazil-prva-utakmica-2014
[poll id=“6″]

Zanimljivo je da se posle 64 godine, Fudbalsko prvenstvo sveta vraća u Brazil, zemlju koja je čak 5 puta bila na krovu sveta i koja je najuspešnija u istoriji ovog takmičenja. Na Svetsko prvenstvo svi dolaze sa istim ciljem – da budu najbolji na svetu u fudbalu, ali samo najjača i najspremnija ekipa, i fizički i psihički, može osvojiti prestižni pehar.

Svaka nacija za svoje pulene misli da su najbolji, što je nekako i normalno, ali kladionice ne misle tako. One najveću šansu za osvajanje Svetskog prvenstva daju Brazilcima, što zbog domaćinstva i vatrene publike, što zbog predvođenja ekipe fantastičnim Neimarom.

Nakon njih, tu su Mesijevi Argentinci, uvek uporni Nemci, aktuelni prvaci Španci, verovali ili ne mladi Belgijanci, baksuzni Eneglezi, kočkoperni Francuzi i, naravno, prgavi Italijani.

Upravo zato želimo da pitamo Vas – šta vi mislite, ko osvaja 20. Svetsko prvensto u fudbalu?
fifa-world-cup-brazil-2014-egmr-5
[poll id=“7″]

Fudbal, kao najvažnija sporedna stvar na svetu, privlači ogroman broj muške populacije koji će ispred malih ekrana pratiti sve utakmice Svetskog prvenstva, uz neke grickalice, obavezno pivce i po koje gunđanje voljene osobe. Takođe ćemo morati da ostajemo do kasno u noć, kako bismo odgledali sve utakmice.

Zato za sam kraj ove male ankete, postavljamo Vam pitanje – gde ćete Vi gledati ovo Svetsko prvenstvo?

U.S. Fans Watch World Cup Match vs Ghana

[poll id=“8″]

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Kotež bez vode zbog kvara na uličnoj cevi

    Kotež bez vode zbog kvara na uličnoj cevi

    Najezda komaraca se nastavlja: Da li su postali otporni na hemikalije?

    Najezda komaraca se nastavlja! Da li su postali otporni na hemikalije?