in

Sugrađani tvrde da je Bus Plus pojačao kontrole

Poslednjih nedelja u vozilima gradskog prevoza primećen je povećan broj Busplus kontrolora, pa čak i nedeljom u prepodnevnim satima kada su inače bili skoro „nevidljivi“.

Svi putnici su bili u šoku jer je kontrola ušla čak tri puta tokom vožnje od prve do poslednje stanice. Ruku na srce u vozilu je 90 posto ljudi imalo karte – ispričao je sugrađanin 

Sugrađani kažu da ih do skoro zaista nisu viđali nedeljom, ali da se i to dešava u poslednje vreme. 

U nedelju sam standardno krenula na pijacu, ušla u autobus da se odvezem dve stanice i baš sam se začudila kada sam videla kontrolu. 

Iz Busplusa su objasnili „kako su ovakve kontrole normalne“, ali su napomenuli i da je najveći problem što „veliki broj putnika ne plaća karte za prevoz“.

Kako kažu, stanje je redovno i kontrolori kao i uvek rade i nedeljom. Dakle mnogi su bili u zabludi da su nedeljom „bezbedni“.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Ja uredno plaćam kartu pa mi kontrole nisu bitne.

    Važnije bi bilo da neko kontroliše broj putnika u autobusima i procenat klimatizovanih autobusa sa ove strane Dunava jer je stanje katastrofalno. Dokle će više biti povlašćene linije 16 i 23? Prođe ih bar pet puta više od autobusa 43, 95 i 96 i pri tome su poluprazni.
    Da li i tamo ima „pojačane kontrole“?

Miloš, mladi fudbaler iz naselja Tovilište, poginuo u Nemačkoj

Kod Pupinovog mosta policija otkrila krijumčare nafte