Sugrađani tvrde da je Bus Plus pojačao kontrole

u Vesti

Poslednjih nedelja u vozilima gradskog prevoza primećen je povećan broj Busplus kontrolora, pa čak i nedeljom u prepodnevnim satima kada su inače bili skoro “nevidljivi”.

Svi putnici su bili u šoku jer je kontrola ušla čak tri puta tokom vožnje od prve do poslednje stanice. Ruku na srce u vozilu je 90 posto ljudi imalo karte – ispričao je sugrađanin 

Sugrađani kažu da ih do skoro zaista nisu viđali nedeljom, ali da se i to dešava u poslednje vreme. 

U nedelju sam standardno krenula na pijacu, ušla u autobus da se odvezem dve stanice i baš sam se začudila kada sam videla kontrolu. 

Iz Busplusa su objasnili “kako su ovakve kontrole normalne”, ali su napomenuli i da je najveći problem što “veliki broj putnika ne plaća karte za prevoz”.

Kako kažu, stanje je redovno i kontrolori kao i uvek rade i nedeljom. Dakle mnogi su bili u zabludi da su nedeljom “bezbedni”.

1 Comment

  1. Ja uredno plaćam kartu pa mi kontrole nisu bitne.

    Važnije bi bilo da neko kontroliše broj putnika u autobusima i procenat klimatizovanih autobusa sa ove strane Dunava jer je stanje katastrofalno. Dokle će više biti povlašćene linije 16 i 23? Prođe ih bar pet puta više od autobusa 43, 95 i 96 i pri tome su poluprazni.
    Da li i tamo ima “pojačane kontrole”?

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Vesti

Idi na VRH