Stigla je "Opatica iz pakla", vrhunski gotski horor film - www.lobi-info.rs

Stigla je „Opatica iz pakla“, vrhunski gotski horor film

2 minuta za čitanje

Horor-triler „Opatica iz pakla“ istražuje još jedan mračni kutak sveta filmova „Prizivanje zla“, koji su svojom sablasnošću obuzeli gledaoce u celom svetu.

Novi film režirao je Korin Hardi, a producirali Džejms Van i Piter Safran. Safran je producirao sve filmove iz franšize „Prizivanje zla“, a u ovom istražuju šokantno poreklo demona Valaka, koji se prvi put pojavio u filmu „Prizivanje zla 2“.

Kad mlada opatica u rumunskom samostanu počini samoubistvo, Vatikan pošalje u istragu iskusnog sveštenika mračne prošlosti i mladu opaticu koja tek treba da se zamonaši, kako bi otkrili šta se tačno dogodilo.

Zajedno će saznati strašnu tajnu ovog samostana. Rizikovaće, ne samo svoju veru, nego i dušu i razotkriti malicioznu silu u telu opatice, a sam samostan će postati užasno poprište bitke između živih vernika i prokletih duša.

U filmu nastupaju Demjan Bičir (“A Better Life”) kao otac Brk, Taisa Farmiga (televizijska serija “American Horror Story”) kao sestra Irena, te Džon Bloke (“Elle”) kao lokalac Frenči.

Inače Youtube je u jednom momentu uklonio trejler za ovaj film, pod objašnjenjem da je jednostavno previše strašan i da šokira gledaoce i tako ih ugrožava. Nakon toga urađen je novi trejler.

Film „Opatica iz pakla“ u bioskopima možete da pogledate već sutra, u distribuciji Blitz Film-a. Danas se u bioskopima širom Srbije održavaju pretpremijere ovog vrhunskog gotskog horora.

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Iz Dunava, kod Ade Huje, izvučeno telo muškarca

Sledaća priča

Očigledno mi na Paliluli imamo dobre puteve!?

Poslednje od Dešavanja