in

Stigla je „Opatica iz pakla“, vrhunski gotski horor film

Horor-triler „Opatica iz pakla“ istražuje još jedan mračni kutak sveta filmova „Prizivanje zla“, koji su svojom sablasnošću obuzeli gledaoce u celom svetu.

Novi film režirao je Korin Hardi, a producirali Džejms Van i Piter Safran. Safran je producirao sve filmove iz franšize „Prizivanje zla“, a u ovom istražuju šokantno poreklo demona Valaka, koji se prvi put pojavio u filmu „Prizivanje zla 2“.

Kad mlada opatica u rumunskom samostanu počini samoubistvo, Vatikan pošalje u istragu iskusnog sveštenika mračne prošlosti i mladu opaticu koja tek treba da se zamonaši, kako bi otkrili šta se tačno dogodilo.

Zajedno će saznati strašnu tajnu ovog samostana. Rizikovaće, ne samo svoju veru, nego i dušu i razotkriti malicioznu silu u telu opatice, a sam samostan će postati užasno poprište bitke između živih vernika i prokletih duša.

U filmu nastupaju Demjan Bičir (“A Better Life”) kao otac Brk, Taisa Farmiga (televizijska serija “American Horror Story”) kao sestra Irena, te Džon Bloke (“Elle”) kao lokalac Frenči.

Inače Youtube je u jednom momentu uklonio trejler za ovaj film, pod objašnjenjem da je jednostavno previše strašan i da šokira gledaoce i tako ih ugrožava. Nakon toga urađen je novi trejler.

Film „Opatica iz pakla“ u bioskopima možete da pogledate već sutra, u distribuciji Blitz Film-a. Danas se u bioskopima širom Srbije održavaju pretpremijere ovog vrhunskog gotskog horora.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Iz Dunava, kod Ade Huje, izvučeno telo muškarca

Očigledno mi na Paliluli imamo dobre puteve!?