Stanovnici Koteža vode borbu protiv golišavog komšije - www.lobi-info.rs

Stanovnici Koteža vode borbu protiv golišavog komšije

3 minuta za čitanje

Na stranici Udruženja građana Kotež, danas je osvanula objava u kojoj se građani iz ulice Kalovita, žale na teror svog komšije S.N.

Kako stanovnici ovog naselja tvrde, komšija ih teroriše godinama i to na više načina. Kao prvo, navode da se komšija oko zgrade šeta go i da mu ovo nije prvi i jedini put. Sugrađani se brinu što njihova deca gledaju takav prizor.

Upravo sam ga uslikao golog ispred svoje zgrade tj svog dograđenog dela zgrade. Nije mu ovo prvi put da go šeta oko zgrade. – kaže sugrađanin iz Koteža

Kažu još i da komšija sakuplja otpad i stare stvari iz kontejnera i kako ih slaže tu uz zgradu u kojoj živi. Ali, i da je nadogradio nekakav pomoćni objekat uz samu zgradu.

Takođe, tvrde kako komšija sakuplja pse lutalice i kako su svi barem jednom bili napadnuti od strane njegovih pasa. Desili su se napadi na decu ali i ozbiljni napadi u kojima su njegovi psi rastrzali tuđe vlasničke pse.

Prijavljivali smo ga ali ništa. Smatram da ovaj go čovek, inače veoma bezobrazan kada mu se ukaže na postupke, treba da se svede na normalu. – piše u objavi.

Međutim, u komentarima na ovu objavu i tvrdnju, ne slažu se svi sa ovim stavom. Neki od stanovnika Koteža tvrde da je ovaj komšija, dobar čovek, spreman da drugima pomogne i izađe u susret. 

Ono što su neki primetili je i činjenica da čovek zapravo nije go! Na objavljenoj fotografiji jasno se vidi kaiš, a komšija je zapravo u šorcu. Naravno, to nije uvek primereno, ali nije ni toliko drastično kako izgleda na samom početku objave koja se pojavila na ovoj strani.

Zapravo, nije retkost da vidimo svoje komšije leti kako šetaju samo u šorcu, zar ne? Naročito u naseljima u kojima preovladavaju kuće sa sopstvenim dvorištima. 

Iza svake priče, dakle, postoje dve strane medalje i to ne treba zaboraviti. A šta vi mislite o ovoj priči?

Leave a Reply

Prethodna priča

Patuljci uzvraćaju udarac, film za celu porodicu

Sledaća priča

Uskrs, Vaskrs i Voskresenije

Poslednje od Vesti