Šta smo saznali na predstavljanju godišnjih rezultata grada Beograda?

u Vesti

Komunalni sistem radi uspešno i stabilno, javne finansije su dovedene u red uz veliki broj investicija, ispunjena su sva obećanja data građanima, rečeno je na predstavljanju godišnjih rezultata grada Beograda, u zgradi Geozavoda.

A nas je zanimalo šta je urađeno i šta je dalje planirano za Levu Obalu.

Početkom iduće godine završavaju se radovi na adaptaciji biblioteke „Milutin Bojić” u Ovči za potrebe predškolske ustanove.

Rečeno je da su razvoj BG voza i izgradnja metroa među glavnim ciljevima, a projekat prve dve linije metroa najveći koji sledi u budućem radu.

Potpuno nove i opremljene zdravstvene ustanove dobilo je 123.000 građana Labudovog brda, Malog Mokrog Luga, naselja Stepa Stepanović i Jajinaca, a sada vreme da se krene u izgradnju doma zdravlja u Borči, na koji građani čekaju 30 godina.

Govorilo se i o tome da je u planu i novi most preko Ade Huje, koji će značajno rasteretiti stari Pančevački most.

Priznajemo da se radujemo što će se najzad započeti sa izgradnjom Doma zdravlja u Borči, a iskreno se radujemo i novom mostu. Ostaje da pratimo rezultate obećanog tokom naredne godine.

Tags:

1 Comment

  1. Mislim da najveci deo stanovnistva ( preko 100.000) na levoj obali ponajpre zeli opstinu.
    A onda ce doci po prioritetu resavanja; dom zdravlja, srednje skole, zatvoreni sportski centar sa bazenom, igralista, pijace, parkovi, kanalizacija, biciklisticke staze i jos puno toga za cim vapimo u 21 veku.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Vesti

Idi na VRH