in

Spremite se za kolapse u saobraćaju ali i šoping ludilo

Prednovogodišnje ludilo, koje u prestonici traje i duže od nedelju dana, trebalo bi danas i sutra da dostigne svoj VRHUNAC, kako na ulicama i pešačkim zonama, tako i u tržnim centrima, supermarketima, autobuskim stanicama i izlazima iz grada.

Pošto je petak poslednji dan „stare“ godine, veliki broj firmi skratio je radno vreme, pa se već od ranih poslepodnevnih časova očekuje stvaranje velikih gužvi na ulicama Beograda. Potrajaće verovatno do kasnih večernjih sati.

Gužve na izlazima iz grada

Praznične gužve se očekuju ovog popodneva i tokom sutrašnjeg dana i na putnim pravcima koji vode iz grada, jer veliki broj sugrađana iskoristi praznike da otpujutuje van Beograda. 

Vanredni polasci na BAS-u

Ništa manja gužva nije ni na Beogradskoj autobuskoj stanici. Već u jutarnjim časovima danas je bilo zakazano 112 vanrednih polazaka, a očekuje se da će ih biti još više tokom dana, zavisno od interesovanja.

„Tradicionalno najviše vanrednih polazaka ima za zimske destinacija poput Zlatibora i Kopaonika, ali i za jug Srbije, Republiku Srpsku, Crnu Goru“ – kažu iz BAS-a.

Tržni centri krcati

Tržni centri su prethodnih dana bili puni, a prema najavama danas bi trebalo da budu krcati. Pošto očekuju na desetine hiljada posetilaca, gotovo svi šoping centri produžili su radno vreme.

Dakle, naoružajte se strpljenjem i ne gubite dobro praznično raspoloženje.

(Izvor: Blic)

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Klinički dežura ali su zabranjene posete pacjentima

VELIKA GUŽVA zbog udesa na obilaznici Pupinovog mosta (FOTO)