Sinoć u Borči uhapšeni dileri heroina - www.lobi-info.rs

Sinoć u Borči uhapšeni dileri heroina

1 minut za čitanje
2
Sinoć u Borči uhapšen diler heroina - 11.03.2014
Sinoć u Borči uhapšen diler heroina - 11.03.2014

Beogradska kriminalistička policija uhapsila je Dalibora Stjepića (30) i Aleksandra Jelića (32) zbog trgovine većom količinom heroina nađenoj u kući u Borči sinoć oko 23 h.

Policajci su kod Stjepića pronašli oko 800 grama heroina, vagu za precizno merenje, kao i veću količinu novca a kod Jelića oko 50 pripremljenih kesica za dalju prodaju. Tokom policijske akcije Stjepić je pokušao da pruži otpor ali brzo je savladan dok je Jelić pokušao da pobegne.

Stjepić je uhapšen pre dve godine u akciji „Geto“ zbog trgovine drogom a važio je za jednog od vodećih dilera na Paliluli. Sud mu je dodelio kućni pritvor i nanogicu.

Kućni pritvor ga nije srpečio da nastavi sa prodajom narkotika što svedoči i sinoćno hapšenje.

Aleksandar Jelić povremeno je dolazio kod Stjepića u kuću da bi preuzeo drogu koju je kasnije rasturao. I sinoć je došao istim povodom ali je transakciju sprečila policija koja je dobila dojavu. Ubrzo po preuzimanju droge u njegovom automobilu pronađeno je oko 20 grama droge„, rekao je za „Kurir“ izvor iz istrage.

Pored zaplenjene droge i novca pripadnici Policijske stanice „Palilula“ kod Stjepića su pronašli knjigu u kojoj se nalazi spisak mušterija i dužnika.

Sinoć u Borči uhapšen diler heroina - 11.03.2014

Foto: Telegraf

2 Comments

  1. „Stjepić je uhapšen pre dve godine u akciji „Geto” zbog trgovine drogom a važio je za jednog od vodećih dilera na Paliluli. Sud mu je dodelio kućni pritvor i nanogicu“…. Pa mogli su i musterije da mu dovezu do vrata 😂😂😂…

Leave a Reply

Most Borča-Zemun ili Pupinov most sa Pupinovim magistralama
Prethodna priča

Most Zemun - Borča ima najviše neimara i kumova

U saobraćajnoj nezgodi u Borči povređena devojčica - 11.03.2014
Sledaća priča

U saobraćajnoj nezgodi u Borči povređena devojčica

Poslednje od Hronika