in

Sinoć napadnuti radnici Gradske čistoće, reagovala i policija

Kako saznajemo, sinoć oko 20.30 časova, u pogonu JKP „Gradska čistoća“ na Paliluli, došlo je do napada na radnike ovog preduzeća koji se na sreću, završio bez težih posledica.

Tokom primopredaje smene zaposlenih, dok je rampa na pogonu bila podignuta zbog prolaska kamiona, nepoznato lice je oglušujući se na upozorenje obezbeđenja, izvršilo neovlašćeni upad na prostor pogona Palilula i tom priliko verbalno napalo vozača pokušavajući da ga isprovocira i izazove fizički obračun. Kako vozač preduzeća nije reagovao, već se trudio da ostane pribran, revoltirano lice je počelo da udara u kamion „Čistoće“ pri tome preteći kako će „sve da pobije“, a potom je napustio prostor pogona preteći da će dovesti „svoje sinove“ – saopštili su iz „Čistoće“.

Poslovođa pogona je odmah pozvao policiju, a deset minuta kasnije, kada se nepoznati napadač u pratnji još dva lica vratio do pogona, stigla je policijska patrola i sprečila incident.

Dva lica su privedena, a ispostavilo se da je jedno od njih, prema rečima čelnika „Čistoće“, sa sobom imalo i hladno oružje.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dobrovoljnim davaocima krvi danas na poklon karte za FEST

Kraj raspusta ponovo doneo jutarnje gužve na Pančevcu