in

Sajam cveća povodom dana žena u Krnjači

Sajam cveća i cvetnih aranžmana u Krnjači
Sajam cveća i cvetnih aranžmana u Krnjači

Kako nam se približava „Dan žena“ i cveće je „obavezan“ poklon, od danas je otvoren Sajam cveća i cvetnih aranžmana na pijaci cveća u Krnjači, koji će trajati do 8. marta.

Tržnica u Krnjači, danas najveća gradska „pijaca cveća“, smeštena je uz sam Zrenjaninski put. Zgrada je izgrađena pre četrdesetak godina na inicijativu tadašnjeg gradonačelnika Beograda Branka Pešića.

Jedan od najomiljenijih i najcenjenijih gradskih čelnika u novijoj istoriji prestonice još u to vreme vizionarski je predviđao da će se centri veletrgovine u budućnosti seliti ka obodima grada.

JKP „Gradske pijace“ pozivaju sve koji se bave proizvodnjom i prodajom cveća, cvetnih aranžmana, dekoracija, rasada, repro materijala, semena i hemijskih sredstava da dođu na pijacu cveća TC Krnjača.

Radno vreme pijace je od 11 do 20 časova. Za vreme trajanja sajma biće omogućeno da izlagači postave svoje „tezge“ u centralnom amfiteatru i posebnim ramovima.

Zainteresovani izlagači mogu kontaktirati osoblje cvetne pijace TC „Krnjača“ na telefon (011) 271-19-19, svakog dana osim nedelje, od 16 do 20 časova.

Ako želite da prijatno iznenadite vašu lepšu polovinu, majku ili drugaricu i poklonite predivan buket cveća onda obavezno posetite Sajam cveća i cvetnih aranžmana u Krnjači.

Sajam cveća i cvetnih aranžmana u Krnjači Sajam cveća i cvetnih aranžmana u Krnjači

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Borča bez ženske fudbalske ekipe

    Borča bez ženske fudbalske ekipe

    Meč BSK Borča - Partizan - otkazan

    Ipak odložen meč BSK Borča – Partizan