Romansa Bojane Jovanovski i Petra Čavića kao iz ljubavnog romana

Romansa Bojane Jovanovski i Petra Čavića kao iz ljubavnog romana

5 minuta za čitanje
1
Bojane Jovanovski i Petra Cavica
Bojane Jovanovski i Petra Cavica

Iako je ona je njemu slala srca u porukama na Fejsbuku pre samo nekoliko meseci i volela ga je najviše na svetu, dok se on smrzavao pet sati i crtao poruke u snegu za nju i posle svega usledio je raskid ljubavne veze.

Zbog čeka je Petar preksinoć pokušao da se ubije skokom sa Pančevačkog mosta u ledene talase Dunava, na sreću u nesreći, preživeo je…

Od velike ljubavi do pokušaja samoubistva – ukratko bi se opisala veza poznate teniserke Bojane Jovanovski i Petra Čavića, mladića koga su juče po izlasku iz bolnice u kući na Zrenjaninskom putu u Krnjači sačekali roditelji, brat, drugari…

Bili smo u vezi dve godine. Voleo sam je i ona mene. I sada je volim, ali je njen otac bio protiv mene. Zato me je i ostavila. Videli smo se dva dana pre ovoga, predložio sam joj da živimo zajedno, ali… Nisam mogao da prebolim, odlučio sam da se ubijem…“, rekao je nesrećni mladić.

Od velike ljubavi do pokušaja samoubistva

Bojana je pre samo mesec dana javno u magazinu „Hello“ tvrdila da je srećno zaljubljena, „Srećno sam zaljubljena i mnogo mi znače podrška i razumevanje koje mi dečko pruža. Ne mogu da kažem da sam zaljubljive prirode, ali mi ljubav, kao i svakoj devojci, prija. Trudim se da odvojim emotivni od profesionalnog života, pa na terenu razmišljam o igri. Inače, kod suprotnog pola me privlače neposrednost i vedar duh“.

Ljubav Bojane Jovanovski i Petra ČavićaŠto je Petar dokazaa i samo za Bojanu u snegu grančicama od jela iscrtao njeno ime, metrima dugačko: ”BOKI…“.

Digao je ceo hotel na noge samo da ispuni plan. Sav se iskidao dok je kidao grane sa jelke, a noge su mu promrzle u snegu“, opisivao je drug Petrove napore da obraduje svoju Bojanu.

Ipak nakon dve godine ljubavna veza je okončana. Očaj, tuga, bol su samo neki od osećaja koji nikako nisu mogli ukazati na noć koja mu je zauvek promenila život. U utorak, pola sata pre ponoći, Petar je pešice došao do Pančevačkog mosta, poslao je SMS bratu, izuo se, skinuo jaknu i skočio…

Imao je sreće, isplivao je na površinu, ribari su ga izvukli na levu stranu Dunava. Rotaciona svetla, Hitna pomoć, policija… Petar je prevezen na reanimaciju Urgentnog centra. Povredio je noge, kažu lekari, ali povrede nisu teške, biće dobro.

Juče po otpuštanju iz bolnice i prilikom dolaska kući ga je sačekalo saopštenje bivše devojke koja mu je poručila da mu želi sve najbolje:

U šoku sam. Istina je da smo Petar i ja bili u vezi koja se nedavno završila. Iako smo ostali u prijateljskim odnosima, u poslednje vreme sam 100 odsto fokusirana na treninge i pripreme za predstojeće mečeve FED kupa, tako da iskreno ne znam o čemu je reč. Petru želim sve najbolje i da uspešno izađe iz svega ovoga.

U svetu je mnogo tuge i nesrećnih ljubavi, a mi smo upravo bili svedoci jedne ljubavne priče kao iz ljubavnog romana ali za sada sa „nesrećnim“ krajem. Nisu sve ljubavi večne ali nikada ne treba gubiti nadu.

Recept za ljubav ne postoji, ona se jednostavno dogodi, ona je iznad ljudskih moći, ona zna više od nauke i medicine, ona pokreće svet, razdvaja i spaja, ona ne može biti poražena i večno će postojati.

Zato verujete u ljubav!

1 Comment

Leave a Reply

Bojana Jovanovski
Prethodna priča

Bojana izjavila, "Šokirana sam, želim Petru sve najbolje!"

Protestna vožnja preko Pančevačkog mosta
Sledaća priča

U nedelju zatvaranje dela Pančevačkog mosta

Poslednje od Vesti