Rolerijada sutra zatvara centar grada za saobraćaj - www.lobi-info.rs

Rolerijada sutra zatvara centar grada za saobraćaj

1 minut za čitanje

Tradicija zatvaranja centralnih gradskih ulica neće biti izneverena ni ovog vikenda. U subotu, tokom održavanja 21. Beogradske rolerijade, od 8.30 do 17.00 biće zatvorene Terazije, Kralja Milana (od Kneza Miloša do Kolarčeve) i Kolarčeva.

Inače Rolerijada je ove godine, zbog radova, izmeštena sa Trga Republike na Terazije i Trg Nikole Pašiće. Takmičenje će biti podeljeno po sledećim zonama:

Porodična zona – PRVA takmičarska zona – TERAZIJE

okuplja čitave porodice koje vole rekreaciju na točkićima. U okiru ove zone, ove godine se voze roleri, trotineti, triciklići, biciklići guralice (bez pedala) i biciklići na 4 točka.

Slalom zona – DRUGA takmičarska zona – TERAZIJE (DONJI DEO)

U pitanju je jedini sadržaj koji se odigrava na ranije predviđenoj trasi, a organizuje se u saradnji sa skijaškim klubom BSK – Beogradski skijaški klub.

Bajkerski i trotinet poligon – TREĆA takmičarska zona – TRG NIKOLE PAŠIĆA

Zbog velikog interesovanja, ove godine umesto rolera, biće postavljen poligon za takmičenje na trotinetima, dužine oko 50 metara, poručuju organizatori.

Podsetimo, to će biti peti vikend zaredom kako se srce grada blokira za saobraćaj zbog različitih manifestacija. Zbog toga će doći i do velikih promena u gradskom prevozu, ali samo na linijama koje voze na potezu od Trga Republike do Slavije.

Leave a Reply

Prethodna priča

Dve nesreće, na Zrenjaninskom i Pančevačkom putu, čak sedmoro povređenih

Sledaća priča

Tragedija na Pančevcu jasan podsetnik na (ne)bezbednost ovog mosta

Poslednje od Dešavanja