in

Roditelji spremite se, stiže Čunga Lunga Dečiji Sajam

Čunga Lunga Dečiji Sajam, i to 23. po redu, održaće se od  05. do 07. aprila u hali 3 Beogradskog sajma.

U petak 05 aprila, prvog dana sajma, program će trajati od 12.00 do 19.00 časova. U subotu i nedelju vrata dečijeg sajma biće otvorena od 10.00 do 19.00 časova.

Decu na sajmu očekuje nezaboravna zabava, smeh i igra, a ulaz na manifestaciju je besplatan za sve posetioce, kao i prethodnih godina.

Posetioci će moći da uživaju u neprekidnom edukativnom i zabavnom programu. Na glavnoj bini očekuju nas nastupi plesnih grupa, pozorišne predstave, modne revije, kao i najpopularniji dečiji horovi.

Mališani će imati priliku da učestvuju u najrazličitijim igrama, pa tako i da se takmiče u tome ko će naduvati veći balon od žvakaće gume. Igraće se i igre memorije, puzijade i velika nagradna igra u kojoj učesnike očekuju lepe nagrade

Zabava je planirana i na sportskom terenu, gde će igrati turniri i takmičenja u grupnim sportovima. Roditeljima i deci predstaviće se sportskih savezi i klubovi, koji će obezbediti i nagradne vaučere za mališane. I ove godine biće postavljen Tatami poligon borilačkih veština.

A dok se deca budu zabavljala, roditelji, bake i deke imaće priliku da nabave proizvode namenjene deci i porodici, po promotivnim, sajamskim cenama. Više od 100 izlagača predstaviće svoje proizvode i usluge: od odeće, obuće, hrane, opreme za decu i bebe, preko knjiga, igračaka, časopisa, do školica i centara za edukaciju…

Kao i svake godine, sa najmlađima će se družiti i pripadnici Žandarmerije, Saobraćajne policije i Vatrogasne brigade, kojima se mališani i te kako raduju.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    „Korgi – kraljevski pas velikog srca“ stiže u bioskope

    Konkurs za upis u vrtiće trajaće od 8. do 25. aprila