in

Restoran sa tradicijom, kafana sa dušom – Bitolj u Krnjači

Na levoj obali, u Krnjači, samo nekoliko kilometara od centra Beograda, već skoro 80 godina, goste dočekuje dobro poznata kafana restoran “Bitolj”. Već četiri generacije, još od davne 1939. godine,  ova kafana je mesto za okupljanje i druženje.

Iako renovirana, kafana restoran “Bitolj” odiše duhom i tradicijom starih vremena, kakvi su se sretali u kafanama prošlog veka. Kada u nju kročite, njena atmosfera otgne vas od svakodnevnih obaveza i briga i brzine današnjeg života.

U ovoj kafani restoranu uvek ćete pronaći tradicionalna kuvana jela i specijalitete sa roštilja, kao i neke stare makedonske specijalitete. I sve to u velikim porcijama, kako tradicija našeg ugostiteljstva nalaže.

Prava domaća kuhinja pomešana sa novim trendovima gastronomije obećava sigurno uživanje svih vaših čula.

Ako i svoje najdraže goste u posebnim trenucima želite da ugostite tradicionalnom kuhinjom, u  kafani restoranu “Bitolj” možete organizovati poslovne ručkove, proslave, kao i druga okupljanja poput matura ili rođendana, odnosno sve vrste slavlja do 80 osoba.

Izuzetna atmosfera i vrhunska usluga učiniće vaše najlepše trenutke još više posebnim, a kako smo uspeli da saznamo da će uskoro svakog petka biti klavirska muzika.

Za one koji ne znaju kafana restoran Bitolj se nalazi na Zrenjaninskim putu 39 u Krnjači, odnosno četvrti semafor od Pančevačkog mosta. Inače pomenuti restoran je čest orijentir za sve građane sa leve obale, jer često kažemo “u Krnjači kod Bitolja”. Sve što vas dodatno zanima predlažemo da ih pozovite na 011/271-48-43 i raspitate se detaljnije.

Činjenica da postoje dugi niz godina vam može biti vodič kada budete poželeli da im prvi put dođete u goste, jer kako kažu “Ko jednom dođe i oseti stari duh Beogradskih restorana i kafana uvek se rado vraća”.

Živeli 😉

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Očigledno mi na Paliluli imamo dobre puteve!?

    Potrošači u Padinskoj Skeli danas bez vode zbog radova