in

Restoran „Panonski mornar“ u Krnjači je zaplovio

Prekjuče su pravoslavni vernici proslavljali Svetog Trifuna, čuvara vinograda i drugih useva, ali i zaštitnik naselja od poplava ili grada. U vinogradarskim krajevima on je često slava vinogradara i gostioničara. 

Dok su drugi slavili Dan zaljubljenih, dan poklanjanja i osećanja, praznik romantike i ljubavi.

Zato je baš 14. februar bio pravi izbor za otvaranje novog restorana u Krnjači. Sugrađani su imali priliku da na praznik ljubavi uživaju sa voljenom osobom uz dobru atmosferu i odličnu hranu i vino.

Restoran “Panonski mornar” je svečano otvoren uz dobru muziku i atmosferu za koju je te večeri bio zadužen sastav “Leleš unplugged”, a pored toga svi gosti su uživali u specijalnom meniju “Mornarski duo”.

Kako smo uspeli da saznamo restoran je te večeri bio popunjen do poslednjeg mesta, a tražilo se i mesto više jer je veliki broj ljudi nažalost morao biti vraćen kako kaže vlasnik restorana. 

Zato, ukoliko vam se pije dobra kafa ili želite čašicu razgovora sa dragim osobama onda je ovo pravo mesto za vas. Sa druge strane ako želite da probate „Mornarski doručak“ ili „Alasku riblju čorbu“ i za vas je ovo pravo mesto.

Za gurmane takođe ima mesta jer su u ponudi „Teletina i jagnjetina ispod sača“ i druga gurmanska jela. A od pića u ponudi su samo kvalitetne i domaće rakije, vina ali i piva.

Sve ovo je potrebno zasladiti na kraju, a tu je „Marinina fantazija“ koja prosto mami da je probate.

Za sve one koji ne znaju, restoran „Panonski mornar“ se nalazi na mestu nekadašnjeg restorana „Bele zore“. I u narednom periodu u ovom restoranu sugrađane će dočekivati sa jednako dobrom atmosferom i hranom, kako je to bio slučaj na svečanom otvaranju.

Šta drugo da kažemo osim „Mirno more“

Predlažemo da ih zapratite na društvenim mrežama jer spremaju još mornarskih iznenađenja – Panonski mornar.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sretenje, datum koji je dva puta obeležio srpsku istoriju

Od danas novi sistem parkiranja u Beogradu