in

Radnici „Zelenila“ dezinfikuju prioritetne parkove, staze, trotoare…

U cilju prevencije širenja zaraze korona virusom, a u skladu sa odlukom o uvođenju vanrednog stanja, JKP „Zelenilo“ započeće primenu preventivnih i opštih mera. Mere će se odnositi na zaštitu zaposlenih i korisnika zelenih površina.

Svakog dana od danas će se vršiti kontinuirana dezinfekcija prostorija u kojima borave zaposleni u JKP „Zelenilo-Beograd“ na ukupno 39 punktova u kojima preduzeće obavlja delatnost.

Kontinuirano će se vršiti i dezinfekcija na svim aktivnim gradilištima „Zelenila-Beograd“, kojih u ovom trenutku ima 24. Dezinfikovaće se prostori za smeštaj zaposlenih i mobilni toaleti.

Radi doprinosa sprečavanju širenja virusa, kontinuirano će biti tretirane prioritetne i najfrekventnije parkovske površine, parkovi za pse, staze i trotoari.

Ove mere prevencije će se vršiti kontinuirano do prestanka opasnosti od širenja infekcije, a u skladu sa preporukama Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju.

GSP Beograd je takođe uveo određene mere koje možete pročitati OVDE.

Važni telefoni

Telefoni epidemiološke službe za sve informacije – Specijalan broj Ministarstva zdravlja za pitanja u vezi sa korona virusom: 064/8945 235. Institut za javno zdravlje Srbije „Dr. Milan Jovanović Batut“: 011 2684 566.

Budimo odgovorni prema sebi i prema drugima!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Gradska opština Palilula obustavlja prijem stranaka

Od juče u Srbiji osmoro pozitivno na koronu, do sada ukupno 65