in

„Pružimo ruke zdravlju“ sajam zdravlja za sve građane Palilule

Sajam zdravlja Palilula
Sajam zdravlja Palilula

Pružimo ruke zdravlju“, naziv je palilulskog sajma zdravlja, koji će se održati 21. marta, od 12.00 do 17.00 časova u prostorijama Ustanove kulture „Palilula, Mitropolita Petra 8.

Organizatori sajma posvećenog očuvanju zdravlja građana Palilule su: Dom zdravlja Palilula, GO Palilula, Klub privrednika Palilula i Ustanova kulture“Palilula“.

Na sajmu učestvuju DZ “Palilula”, Centar za prevenciju narkomanije, Crveni krst Palilula, SRC Tašmajdan, Institut za transfuziju krvi Srbije, udruženja invalida, „AL Labo“, JAZAS, „Eurocentar“, „Beauty Imagini Centar“, Fitnes klub „Tonus“, „Bilje Borča“ i drugi.

Organizatori pozivaju sve sugrađane da izdvoje vreme za sebe i dođu na sajam zdravlja na kome će moći da izmere očni pritisak i dobiju savete očnog lekara. Meriće se krvni pritisak i govoriti o prevenciji, dermatolog će gledati mladeže pod mikroskopom, deliti kreme i pričati o zaštiti od sunčevih zraka. Nutricionista će meriti TT, TV i BMI, određivati dijete i govoriti o pravilnoj ishrani.

Palilula - Sajam zdravlja - predsednik opštineInstitut za tranfuziju krvi organizuje dobrovoljno davanje krvi, a prikazaće se različiti tipovi masaža i vežbi za kičmu. Služba patronaže će svojom izložbom obeležiti mesec karcinoma i baviti se prevencijom, meriće se nivo šećera u krvi i održati predavanje o odvikavanju od narkomanije i druga edukativna predavanja.

Cilj projekta je da doprinese značajnom poboljšanju promocije zdravlja sa akcentom na stanovnike opštine Palilula, imajući u vidu značaj i primenu dobre prakse i očuvanja zdravlja.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    pancevacki most - pancevac

    Noćas pranje Pančevačkog mosta

    Požar u Krnjači

    U Krnjači opet požar