in

Proleteo kroz „stop“ i izazvao težak udes u Borči (FOTO)

Večeras oko 23 časa se dogodila teška saobraćajna nezgoda na raskrsnici ulica Mihaila Šolohova i Save Mrkalja u Borči u kojoj je jedna osoba povređena.

Do udesa je došlo kada je vozač automobila marke BMW krećući se brzinom većom od dozvoljene, ulicom Save Mrkalja iz pravca pijace, proleteo kroz znak „stop“ i udario u automobil marke Pežo koji se kretao ulicom Mihaila Šolohova.

Od jačine udarca automobil marke Pežo se čak dvaputa okrenuo oko svoje ose pre nego što se zaustavio.

Na lice mesta je izašla policijska patrola iz Borče, kao i Hitna pomoć koja je odvezla vozača pežoa S.M. u KBC Zvezdara – Kliničko odeljenje za traumatologiju sa ortopedijom.

Za sad nije poznato kakve su povrede i u kakvom je stanju povređeni vozač.

Prema rečima očevidaca, crni BMW se u trenutku udesa kretao brzinom većom od 100 km/h. I dodaju da je auto nakon udesa udario u obližnji lokal, odvalio fasadu i bacio betonske žardinjere nekoliko metara dalje!

Sugrađanin Marko kaže da je imao sreće što je do devojke krenuo samo 5 sekundi kasnije i da ne može da veruje u prizore koje vidi.

Prema nezvaničnim informacijama, povređeni vožač Pežoa S.M. je kupio auto samo nekoliko sati pre udesa.

Apelujemo na sve vozače, posebno mlade i neiskusne, da se pridržavaju pravila saobraćaja i obavzno smanje brzinu, posebno u naseljima.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Neočekivano veći računi za „Infostan“

    Magla nad mostovima, sinoć udes u Borči