Prijavljujte udarne rupe kako bi što pre bile "zakrpljene" - www.lobi-info.rs

Prijavljujte udarne rupe kako bi što pre bile „zakrpljene“

1 minut za čitanje
1

Zima, sneg i bacanje soli ostavili su za sobom ulice pune udarnih rupa, koje ni malo ne prijaju vozačima. A mi smo proteklih dana imali prilike da vidimo da se rupe „krpe“ i na levoj obali. Radove smo, za sada, primetili samo na Zrenjaninskom putu.

Direktor JP „Putevi Beograda“ Slaviša Živković izjavio je da se svi kapaciteti gradskih preuzeća, koja se bave redovnim održavanjem puteva nalaze na terenu i da se intezivno saniraju oštećenja na kolovozu, nastala usled snežnih padavina.

On je rekao da su „Putevi Beograda” obezbedili sredstva i izvršili ugovaranje svih potrebnih izvođača na sanaciji oštećenja kolovoza.

Intezivno se radi na svih 17 gradskih opština. Od kako su intezivirani radovi, na dnevnom nivou se uradi od 300 do 350 sanacija, takozvanih udarnih rupa – precizirao je Živković.

Kako bi se predupredila oštećenja na vozilima, on je pozvao građane da prijave „Beokom servisu” ili JP „Beograd put” oštećenja na kolovozu.

Apelujemo na sugrađane sa leve obale da prijavljuju oštećenja, jer je to jedini način da rupe budu sanirane!

1 Comment

  1. Evo prijavljujem ovde a zvacu i te servise… Put za Siroku Gredu rupa do rupe autobus ne moze da prodje a ne kola… Jednu rupu u Borci su krpili 17 puta a nama gradjanima 10 reda ni osnovna sredstva za zivot nemamo

Leave a Reply

Prethodna priča

Telo muškarca isplivalo na obali kod Pančevačkog mosta

Sledaća priča

U sredu premijera urnebesne komedije "Promil do kraja"

Poslednje od Vesti