in

Pregrađivanje Zrenjaninca: noćna smena

Postavljanje betonskih blokova na Zrenjaninskom putu, noć, LOBI
Postavljanje betonskih blokova na Zrenjaninskom putu, noć, LOBI

Kao što smo i najavili, pregrađivanje Zrenjaninskog puta Nju Džerzi elementima nastavilo se. Radilo se noću tako da nije bilo velikog uticaja na saobraćaj.

JP „Putevi Srbije“ najavilo je da će radovi na pregrađivanju Zrenjaninskog puta biti nastavljeni u periodu od 12. do 17. januara u noćnim terminima od 22 do 5 časova.

Tamo gde se stalo, tu se i nastavilo – kod autobuske stanice „Sebeš mokri“. Istim tempom nastavljeno je postavljanje betonskih blokova koji imaju za cilj da fizički odvoje dva smera Zrenjaninskog puta. Zatvorene su bile po jedna traka u svakom smeru kako bi se radovi nesmetano obavljali. I sve to se dešavalo noću kada je saobraćaj najniže frekvencije.

Postavljanje betonskih blokova na Zrenjaninskom putu, noć, LOBI

Moramo da pohvalimo odluku da se ovi radovi odvijaju u noćnim terminima jer je to izuzetno važno za odvijanje saobraćaja na levoj obali Dunava. U suprotnom, došlo bi do zagušenja Zrenjaninskog puta u jutarnjem i poslepodnevnom špicu.

Nadamo se da će dinamika radova biti dobra i da će se u što kraćem vremenskom roku radovi završiti.

Postavljanje betonskih blokova na Zrenjaninskom putu, noć, LOBI

Kao što smo već napomenuli, mišljenja su podeljena – ima građana i za i protiv ovog vida saobraćajnih ograničenja. Treba poslušati i jednu i drugu stranu, ima dobrih argumenata i jednih i drugih, i na kraju izvagati da li će ovaj bedem doprineti bezbednosti u saobraćaju.

Mi svakako podržavamo svaku akciju povećanja bezbednosti u saobraćaju i tu smo da iskritikujemo, kako pozitivno tako i negativno.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ukinuta je pojedinačna karta od 73 dinara za prevoz 15.1.2015.

Ukinuta je pojedinačna karta od 73 dinara za prevoz

Povređen muškarac u sinoćnom udesu na Zrenjaninskom putu