in

Predstojećeg vikenda Kotežani će pevati od muke

Predstojećeg vikenda, tačnije u nedelju 07. juna, održava se svojevrstan protest sugrađana u Kotežu koji će muzikom i pesmom pokušati da skrenu pažnju nadležnih na svoje komunalne probleme.

Protest pod nazivom „Pevajmo od muke“ održaće se u nedelju od 18.00 časova u Kotežu, u parku nadomak crkve

Kako su najavili iz udruženja građana Kotež, na ovom protestu sa sugrađanima pevaće i određeni broj javnih ličnosti koje žive na levoj obali i u Kotežu.

Do sada su svoje učešće potvrdile jazz dive Beti Đorđević i Nada Pavlović. Uz to nastupiće i reperi Timbe, Jankara i Coa, Prti BeeGee, kao i glumac Viktor Savić.

Nastupiće i Vlada Mandić bend, Stefana Cvetković, KUD Kolan i drugi umetnici.

Sugrađani iz Koteža pozivaju i sve komšije sa leve obale da ih podrže u borbi za bolje uslove za život na levoj obali.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Plivamo po ulicama Koteža nigde na hirizontu 80miliona made in obećanje Vući za kišnu kanaluzaciju i civilnubpo Kotežu ,a lepo rećeno 24.06 prilikom poseteVućića ,jednom od 8 godina sns buđeta ,radovi poćinju 1.marta 2020 , ni uluce kohe su solidarno gradile uz svog đeoa kanaluzaciju i 95% svoj stambeni kvadrat logistiku,vodovidmbandere,strujomere,kablove ,treci red poreskih obveznika se ignoriše 30 godina , a 80%stanovnija leve obake orivatno sebi gradilo svu infrastrukturu ali svi info stan racćuni,i vodovida 100% plaćaju kao da su im opštinari ,predsednici u srcu Beograda izgradili ,Kotež ima samo 200 metara od Kakemegdana akoide plivajući i peške na Dorćol , … koliko su pivadili iz Dunava peska u ovih 15 godina pored obake koteža iz dunava na Kevoj obaliOanćevaćkog mosta ,te oare nismo videli ali samo na 5%tog peska mogli smo izgradit biciklistićku i oešaćku pasarelu Kotež dirćol, sportske terene ,fakultete ,eko safari za turuste u Jojkićevom ,umesto divljih depinija,pisećenih stabala ,kulturni centar ,za mkade,srednje škoke , ..bolnicu za kevu obalu ,e taj resurs pljćje keve obake najbolje se vudi u Kotežu samodoprinisom izgradili Crkvu ,dvirište sredili ,odredili salu za vernije smodoprinisom a onouselio se pups/pištansja banka ,a biblioteka pošalji šerlok Holmsa da je nađe a tek mesnu zajednicu Kotež tu ne pomaže ni jedna tabla u Kotežu ,nemamo pojma tko je iz te mesne zajednice predstavnik Koteža ,nijad čula u ovih 15 godina , ni na jednom Bg-mediju za 17000 stanovnika Koteža ,ako krenetu u anjetu gde he Kotežu Mesna zajednica i koja su jancektiha za odbranu id potopa kišnih voda jer nema kišne jabalizacihe ,decenijama , to u Kotežu osim pojedinih ulica i solidarnosti uradi sam komšija ,…

  2. Vućić -Gradska Opština obećali slućajno naušli 24.6,2019 ,..prilikom vanredne situacihe kišne ne pistojeće kanalizacije oko kanala i u asvaltiranim ulucana jezerskih venecihanskih potopa popLave

sto evra

Pomoć u iznosu od 100 eura dobiće i građani kojima su istekle lične karte

Grad odobrio jednokratni popust za BusPlus za više od 60.000 građana