in

Predstava „Neobičan superheroj“ besplatno u CK „Vlada Divljan“

Centar za kulturu „Vlda Divljan“ priredio je za najmlađe sugrađane još jednu zanimljivu dečiju predstavu, koju će sa svojim mamama i tatama moći da pogledaju besplatno predstojećeg vikenda.

Predstava „Neobičan superheroj“ rađena je po motivima iz veoma popularnih ekranizovanih junaka Superheroja: Betmena i Spajdermena, kao i veštice Grdane, spojenih u jednu poučnu priču.

Ozloglašena Veštica Grdana želi da tama i samoća u kojoj se i ona sama nalazi zavladaju Svetom. Ne voli druženje i drugarstva i jako je ljubomorna na drugarstvo i prijateljstvo koje vlada između dva druga, dva Superheroja. Pokušaće na razne načine da pokvari to drugarstvo.

Hoće li ipak Superheroji uspeti da joj se suprotstave ili će im ipak biti potrebna pomoć (Neobičnog SUPERHEROJA) koji će im priskočiti u pomoć da sačuvaju drugarstvo i pobede Grdanu…

Predstava je na repertoaru u nedelju 09. februara od 12.00 časova, a besplatne ulaznice se preuzimaju u četvrtak 06. februara, u periodu od 12.00 do 18.00 časova na blagajni Centra. 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Državni sekretar Ministarstva građevinarstva saslušan u vezi rekonstrukcije Pančevca

U Valjevskog odreda velika količina vode na ulici zbog kvara