in

Povređeni motocikslita iz Koteža je van životne opasnosti

Povređeni motocikslita iz Koteža je van životne opasnosti - 2015
Povređeni motocikslita iz Koteža je van životne opasnosti - 2015

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila pre tri dana na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Kotež povređen je motociklista Božo Maljković iz Koteža.

Prilikom pada sa motora zadobio je teške povrede zbog kojih je zadržan u Urgentnom centru jer se nalazio u vrlo kritičnom stanju.

Preko Božinog prijatelja koji ga je posetio u bolnici uspeli smo da saznamo u kakvom je stanju i, ono što je najbitnije, da je van životne opasnosti. Međutim, pošto ima prelom vilice i kolena, moraće da na operaciju koja je zakazana za sutra.

Prilikom posete njegovog prijatelja povređeni sugrađanin iz Koteža izrazio je želju da prenesemo u kakvom je stanju, kao i kako je došlo do same nesreće jer je sve vreme bio svestan.

U četvrtak 29. janura vraćao se sa fakulteta i kretao se iz pravca grada ka kući. Prema njegovim rečima, u trenutku kada se dogodila nesreća na semaforu je bilo zeleno svetlo a udarilo ga je vozilo koje se kretalo iz pravca Borče. Vozač automobila je skretao ka benzinskoj pumpi „MB gas“ i udario motociklistu.

„Nakon što ga je udario, vozač automobila je izašao iz automobila, pomerio povređenog sa kolovoza a potom se vratio u auto i ponovo udario oboren skuter“, preneo nam je njegov prijatelj.

Šta je tačno dovelo do ovog udesa i ko je kriv ostaje na saobraćajnoj policiji da reši. Ono što je sigurno jeste da su ovakvi događaji traume za ceo život.

Mnogi i dalje ne znaju da je sada dozvoljeno skretanje ka pumpi i da sama raskrsnica drugačije funkcioniše nego što je to bilo godinama unazad. Jedni od njih su upravo Boža i njegov prijatelj.

Zato opet želimo da apelujemo na nadležne iz Sekretarijata za saobraćaj da izađu na lice mesta i sami se uvere u probleme koje smo naveli u prethodnom članku (pročitajte ovde).

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jupiter: Uzdizanje za nedelju dana u bioskopima - 05-02-2015

„Jupiter. Uzdizanje“ za nedelju dana u bioskopima

Od danas akcija Plivaj i uživaj na Tašu 2.2.2015.

Od danas na Tašu akcija „Plivaj i uživaj“