in

Posle 30 godina ponovo radi bioskop na Paliluli

Bioskopska dvorana u Centru za kulturu „Vlada Divljan“ na Paliluli posle čak 30 godina ponovo je otvorila svoja vrata, a prve filmove sugrađani će moći da pogledaju već od 27. februara.

Bioskop će započeti rad programom FEST-a, koji će trajati do 7. marta, nakon čega počinje redovni repertoar koji će činiti uglavnom domaći filmovi.

– Ovaj bioskop je ono što nedostaje Beograđanima. Želimo da gledaocima u sjajnim tehničkim uslovima i vrhunskom ambijentu omogućimo praćenje bioskopskih ostvarenja na najvišem nivou – istakao je reditelj Darko Bajić, umetnički direktor bioskopa.

Ono po čemu će se bioskop u CZK „Vlada Divljan“ razlikovati od drugih je što će svake poslednje nedelje u mesecu biti organizovan festival filmova po izboru gledalaca.

– Vraćaćemo se na filmove za koje gledaoci odluče da žele ponovo da ih vide i pružićemo mogućnost domaćim filmovima da se prikazuju dok publika to traži – kaže Bajić.

U novom bioskopu biće prikazivne tri projekcije različitih domaćih filmova dnevno, i to u terminima od 17.30, 19.30 i 21.30, a već se zasigurno zna da će među prvima na repertoaru biti najnoviji filmovi Emira Kusturice i Gorana Paskaljevića.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. KADA ĆE SE, VIŠE, PREKINUTI TREND DA SVAKA NOVA VLADAJUĆA GARNITURA MENJA NAZIVE ULICA, ŠKOLA, JAVNIH USTANOVA POPUT RADNIČKOG UNIVERZITETA BRAĆA STAMENKOVIĆ, ISL.
    U TAMO NEKOM LONDONU ILI PARIZU I POSLE 50 GODINA JEDNA KUĆA IMA ISTU ADRESU! MI SMO BOLJI?

Počinju prijave u opštini za podelu bebi kolica

Počeli zdravstveni pregledi budućih đaka prvaka