Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Porez veći i do 80 odsto! Krnjača u elitnoj zoni, a nema kanalizaciju-2014

Porez veći i do 80 % – Krnjača u prvoj zoni a nema kanalizaciju!

u Vesti od

Na sednici Skupštine grada u centru pažnje bila je visina nameta na imovinu. Najgore će proći stanovnici uz Pančevački put, Bubanj potok, Ibarsku magistralu…

Porez na imovinu za određeni broj građana koji žive u novoformiranim i elitnim zonama, sledeće godine biće veći čak i do 80 odsto, izglasali su juče odbornici Skupštine grada. Dok će ostali Beograđani imati više sreće jer ih ovo uvećanje poreza neće pogoditi, ali će morati da izdvoje između pet i deset odsto više nego što su platili 2014. godine.

Po usvojenoj Dopuni odluke o visini stope poreza na imovinu, najrigorozniji procenat uvećanjana uplatnici, platiće oni koji su Odlukom o zonama ušli u kvartove ulaznih pravaca u Beograd i ekstratarife stanovanja u okviru prve zone.

Zanimljivo:  Muškarac iz Borče uhapšen sa skoro dve tone duvana

„Stopa poreza neće se menjati, već se samo uvodi ograničenje za eventualno povećanje stope poreza za određene kategorije koje žive u ekstrazoni stanovanja”, rekao je sekretar Sekretarijata za finansije Slobodan Milosavljević.

Povećanje poreza osetiće oni građani koji žive u ulaznim pravcima. A to su zone uz Pančevački put, Bubanj potok, Ibarsku magistralu, privredne zone Surčin i Dobanovci i pravac ka Novom Sadu.

Što znači da će naši sugrađani iz Krnjače (Reva) duž Pančevačkog puta dogodine imati i do 80 % veće poreze na imovinu, a nemaju osnovne uslove za život kao što kanalizacija i putna infrastruktura.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh