Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Porez veći i do 80 odsto! Krnjača u elitnoj zoni, a nema kanalizaciju-2014

Porez veći i do 80 % – Krnjača u prvoj zoni a nema kanalizaciju!

u Vesti od
Bitolj – Restoran i kafana

Na sednici Skupštine grada u centru pažnje bila je visina nameta na imovinu. Najgore će proći stanovnici uz Pančevački put, Bubanj potok, Ibarsku magistralu…

Porez na imovinu za određeni broj građana koji žive u novoformiranim i elitnim zonama, sledeće godine biće veći čak i do 80 odsto, izglasali su juče odbornici Skupštine grada. Dok će ostali Beograđani imati više sreće jer ih ovo uvećanje poreza neće pogoditi, ali će morati da izdvoje između pet i deset odsto više nego što su platili 2014. godine.

Po usvojenoj Dopuni odluke o visini stope poreza na imovinu, najrigorozniji procenat uvećanjana uplatnici, platiće oni koji su Odlukom o zonama ušli u kvartove ulaznih pravaca u Beograd i ekstratarife stanovanja u okviru prve zone.

  SRAMOTA! Sutra 50.000 građana leve obale bez struje

„Stopa poreza neće se menjati, već se samo uvodi ograničenje za eventualno povećanje stope poreza za određene kategorije koje žive u ekstrazoni stanovanja”, rekao je sekretar Sekretarijata za finansije Slobodan Milosavljević.

Povećanje poreza osetiće oni građani koji žive u ulaznim pravcima. A to su zone uz Pančevački put, Bubanj potok, Ibarsku magistralu, privredne zone Surčin i Dobanovci i pravac ka Novom Sadu.

Što znači da će naši sugrađani iz Krnjače (Reva) duž Pančevačkog puta dogodine imati i do 80 % veće poreze na imovinu, a nemaju osnovne uslove za život kao što kanalizacija i putna infrastruktura.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh