in

Ponovo zaprašivanje komaraca iz aviona nad levom obalom

Zavod za biocide i medicinsku ekologiju najavio je da će danas i sutra, od 17.00 do 21.00 čas, vršiti suzbijanje odraslih komaraca iz šest aviona. Akcije će biti sprovedene ukoliko vremenske prilike budu adekvatne.

Na levoj obali biće tretirana naselja Jabučki rit, Glogonjski rit, Kovilovo, Padinska skela, Široka greda, Vrbovsko, Besni Fok, Dunavac, kao i u priobalnom pojasu leve obale Dunava u naseljima Crvenka i Mali Raj.

Iz Zavoda za biocide imedicinsku ekologiju apeluju na pčelare da zaštite pčele tokom trajanja tretmana.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. zavod za biocide ne radi svoj posao za koji je placen nasim parama. Neuspesne akcije suzbijanja odraslih larvi komaraca i uzaludno bacanje para. Etapno rade kao da omogucavaju komarcima da iz zone tretiranja predju u bezbednu zonu i tako se spase. Mislim da je po sredi firma za pranje para a ne za ono za sta je zvanicno osnovana. U borci pogotovu u rubnim delovima, ne moze da se zivi od komaraca. Prodju kroz slabo naseljeno mesto i ispuste u vazduh ono sredstvo koje oduva vetar a hektari i hektari zemljista okolo. kako oni misle da suzbiju komarce? Nekada se dizalo i do 18 aviona i tretirao se ceo grad i sirok pojas okolo, a ne ovako, delic po delic i to sa zemlje. Sto se mene tice, taj zavod treba zatvoriti jer ne radi svoj posao kako treba, efekti su nikakvi a trosak ogroman. Nadam se da ce i LOBI ucini nesto po ovom pitanju

UG Kotež se izborio za bolju liniju 43 na hitnom sastanku u GSP

Zločin protiv prirode! Strana kompanija rešena da zabetonira Baru Reva (VIDEO)