in

Pomozimo malom Vuku Lojkoviću da pobedi paralizu!

Pomozimo malom Vuku Lojkoviću da pobedi paralizu!
Pomozimo malom Vuku Lojkoviću da pobedi paralizu!

Vuk Lojković (5) sa Leve obale Dunava od rođenja se bori sa cerebralnom paralizom, oboljenjem zbog kojeg nije prohodao, progovorio, doskora nije mogao ni da samostalno sedi. Hrabrog mališana čeka još jedna transplantacija matičnih ćelija u Beču ali ona košta 10.000 evra, što njegovi roditelji ne mogu da sakupe.

Vuk Lojković od samog rođenja se bori sa cerebralnom paralizom, dosad je prošao jednu operaciju transplataciju matičnih ćelija u Beču, koja je pokazala napredak. Međutim potrebno je da Vuk ode na još jedan takak zahvat koji košta 10.000 evra.

Iako se roditelji trude svim silama i sredstvima da omoguće adekvatno lečenje, ipak ne mogu da sakupe pomoć bez dobrih ljudi.

Pomozimo malom Vuku Lojkoviću da pobedi paralizu

„Za oktobar imamo zakazanu operaciju kojom bi trebalo da se Vuku oslobode mišići koji su zgrčeni. Ona košta 2.800 evra. Nakon toga, trebalo bi da mu se uradi još jedna implantacija matičnih ćelija, a samo za nju nam je potrebno još 10.000 evra. Tu nisu uračunati troškovi puta i terapija. Ali mi ćemo uraditi sve kako bi našem Vuku bilo bolje. Ne odustajemo. Svesni smo da je cerebralna paraliza teško oboljenje i da implantacija nije čarobni štapić, ali verujemo da će on jednog dana govoriti, videti i napraviti sam svoje prve korake“, izjavila je Vukova majka Ancuta Lojković.

Neka Vam jutro počne sa 7553

Našem Vuku Lojkoviću potrebna je naša pomoć te ne sumnjamo da ćete Vi, kao što ste i do sada podržavali humanitarne akcije koje su na Levoj obali bile organizovane za malog Vuka, pružiti ruku i pomoći.

Vuku možete pomoći ukoliko pošaljete praznu poruku na broj 7553. Cena poruke je 100 dinara a sredstva su namenjena za njegovo lečenje.

Takođe možete mu pomoći uplatom na žiro račun Komercijalne banke:

Dinarski žiro račun
Komercijalna Banka: 205-9011005351825-06
Lojković Vuk Mrakovička 47/2 11090 Petlovo Brdo.

Ili na devizni račun, za uplate iz inostranstva:

SWIFT code: CITIUS33
ABA routing code: 021000089
CITIBANK n.a. New York, NY United States
DBDBRSBG
Banca Intesa ad Beograd Milentija Popovića 7b,
11070 Novi Beograd, Republic of Serbia
RS35160513020166623529
Vuk Lojković
Mrakovička 47/2
11090 Beograd

Vukova borba za život još nije završena, zato pozivamo sve građane Leve obale Dunava da svi zajedno pokažemo da smo ljudi, saosećajni, brižni i humani.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Mlade Kotežanke prve na petom Državnom vatrogasnom takmičenju

    Lančani sudar paralisao Pančevački most