Policija sprečila dve stotine navijača da uđu u Kotež - www.lobi-info.rs

Policija sprečila dve stotine navijača da uđu u Kotež

1 minut za čitanje
13

Tokom jučerašnjeg dana, sugrađani u Kotežu ostali su zbunjeni i zatečeni, brojem navijača i naselju ali i brojem pripadnika Policije.

Naime, juče tokom popodneva se u Kotežu okupila grupa navijača koji su počeli da iscrtavaju grafite na pojedinim objektima u ovom naselju.

Sugrađani su ovo prijavili i ubrzo je u naselje stigla policijska patrola, koja je zbog većeg broja navijača morala da pozove i pojačanje.

Jedan od grafita

U međuvremenu još oko 200 navijača sprečeno je da uđu u Kotež, nedaleko od MOL benzinske pumpe na Zrenjaniskom putu.

Sva ova lica su legitimisana, svi su popisani i napisane su im prijave. Nezvanično, većina navijača bila je sa leve obale, iz Padinske Skele, Borče, Krnjače i Koteža.

Iz UG Kotež imaju reči hvale za brzi reakciju Policije iz Borče. Ipak, nastaviće da zahtevaju da se otvori policijska ispostava u Kotežu, jer sugrađani se ne osećaju bezbedno.

13 Comments

  1. Ako iko cita ove vesti uopste da zna da je ovo laz. Policija je stitila navijače Partizana prilikom crtanja grafita, (citaj preuzimanja kontrole poslova sa drogom). Ovo je grupa Velje nevolje, vrlo bliska Vucicu

  2. Neznam ni koje Velja ni Nevolja ali ovo nevalja…..da dodje toliko navijaca u jedno malo naselje ?Zbog cega ?Masnih kolaca?Tako rade BANDE ….a stiti ih policija ….Gde vodi ovo ?A sto se tice policijiske stanice ok a sta bi oni urafili kad ih ima 5 u stanici?Dodju iz drugih naselja i nefaju mira gradjanima Koteza?

  3. Neka si ti objasnio ljudima i novinarim šta je to ‘zapravo’ bilo, tj. šta su ti rekli ovi tvoji žuti iz ekipe da treba da napišeš.

  4. Da… A pre toga ih čuvala dok su žvrljali. Bio i video. Jadni ste, uz pomoć pandura žvrljate. I Mural onig dečka što su turci ubili ste ižvrljali. Gori ste od turaka.

  5. Ja nisam izneo svoje misljenje. Znam sta se desavalo. Zivim tu. Vucic navija za Zvezda, ali sam siguran da vise navija za poslovne uspehe Velje i svoj dzep

Leave a Reply

Prethodna priča

Naša sugrađanka Marina konačno operisana na Tajlandu

Sledaća priča

Sudar putničkog vozila i autobusa u Borči

Poslednje od Vesti