Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Podela vaučera za besplatnu školu plivanja

u Dešavanja od

Grad Beograd i u ovoj školskoj godini nastavlja sa realizacijom besplatnih  projekata u oblasti sporta od 1. do 28. februara za učenike osnovnih i srednjih škola.

Sekretarijat za sport i omladinu će od 15. januara do 2. februara deliti vaučere sa kojim se ostvaruje pravo na besplatnu školu plivanja. Podela vaučera biće u prostorijama ovog sekretarijata, Kraljice Marije 1, svakog radnog dana od 9 do 15 časova. 

Svi zainteresovani beogradski učenici od 7 do 18 godina moći će u zimskim danima svoje slobodno vreme da provedu u sportskim centrima, gde im se pruža mogućnost da nauče da klizaju ili plivaju, a onima koji su već savladali te veštine da uživaju u ovim sportovima. Takođe, zainteresovani učenici moći će da učestvuju u zimskim kampovima sa raznovrsnim sportsko-rekreativnim programima i kreativnim radionicama.

Zanimljivo:  Deponija kod Pančevca se ne smanjuje, iako je čiste od februara

Cilj besplatnih programa je da se svoj deci bez obzira na materijalni status omogući bavljenje sportom, sticanje zdravih životnih navika i promena sedalačkog načina života. Želimo da deca aktivno provode slobodno vreme u društvu vršnjaka i savladaju nove veštine, saošteno je iz Sekretarijata za sport i omladinu.

Za sve sportske programe preporuka je da se zainteresovani učenici prijave organizatoru pre početka programa jer je broj mesta ograničen. Takođe, učenici koji koriste sportske objekte u obavezi su da imaju neophodnu sportsku opremu.

Pozivamo sve zainteresovane roditelje da posete sekretarijat i preuzmu vaučer za svoju decu. Po preuzimanju vaučera dužni su da se pre početka programa prijave klubu koji će ih evidentirati, rasporediti u odgovarajuću grupu i tako će dobiti za školu plivanja, saopštavaju iz Sekretarija za sport i omladinu.

Zanimljivo:  Kanalizacija u Bloku braće Marić: Prva faza gotova krajem januara 2019. godine

Izvor: Beoinfo

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Dešavanja

Idi na Vrh