Počinje velika akcija čišćenja grada, prijavite deponije - www.lobi-info.rs

Počinje velika akcija čišćenja grada, prijavite deponije

1 minut za čitanje
3

Sledeće nedelje će početi velika prolećna akcija čišćenja grada, a gradonačelnik Beograda pozvao je sve sugrađane da prijave lokacije koje treba da se očiste i urede.

Do sada imamo 280 prijavljenih lokacija, a pozivam sugrađane da i dalje javljaju Beokom servisu koje lokacije treba srediti.

Ovu akciju grad sprovodi već četiri godine i daje fantastične rezultate s obzirom na to da je uklonjeno čak 2.000 divljih deponija, hiljade kubika smeća, šuta i svega onoga što je ometalo život Beograđana.

Gradonačelnik je naglasio da je na ovaj način, nakon prijave sugrađana, počela da se čisti i velika deponija kod Pančevačkog mosta, sa koje je u poslednja dva meseca odneto 3.000 kubika smeća, a isto toliko će tek odneti. Nakon što ovu deponiju očiste od smeća, grad će urediti taj prostor i dati mu neku korisnu namenu.

Akcija počinje sledeće nedelje, a trajaće do početka leta.

3 Comments

  1. U Tomaševačkoj ulici (Krnjača), u napuštenoj kući, postoji divlja deponija. Nesavestni ljudi bacaju kese sa đubretom na tom mestu iako su kontejneri na 150 metara udaljeni (inače postoje 3 kontejnera koji su nedovoljni za žitelje ove i okolnih ulica). Zapatilči su se pacovi i zmije i beskućnici i narkomani tu spavaju. Volela bih kada biste nas uzeli u obzir za čišćenje, jer od đubreta i smrada ne može više da se prođe. Unapred hvala

  2. Imam još jedno pitanje. Kome mogu da se obratim da dobijem one granule za ubijanje larvi komaraca. Iza moje kuće ima dosta stajaće vode, a kamioni koji zaprašuju, ni sa jedne strane ne mogu da priđu tom delu. Već su počeli da nas napadaju sa svih strana. Mislim da je idealno vreme da se to obavi, da bi mogli malo da uživamo u ovako lepom vremenu. Hvala na odgovoru!

  3. U ul cetvrtoj Grge Andrija novica preko puta broja 50 postoji deponija od suta i djubreta izvadjenog iz kalovite. Hvala unapred.

Leave a Reply

Prethodna priča

Lančani sudar na Zrenjanincu

Sledaća priča

Biciklisti za vikend zatvaraju centar i deo Novog Beograda

Poslednje od Vesti