Počelo prijavljivanje za “24. Vidovdanski turnir“ u Borči

u Najnovije sportske vesti

Tradicionalni 24. Vidovdanski turnir, jedan od starijih turnira u malom fudbalu u Srbiji, počeće sa kašnjenjem 20. juna na terenu “Vidovdan” pod reflektorima i trajaće do 3. jula.

Prijavljivanje ekipa je do 19. juna do 20 časova, dok će se izvlačenje parova obaviti istog dana u 21 čas u sali MZ “Nova Borča”.

Cena prijave po ekipi iznosi kao i predhodnih godina 12.000 dinara. Ako su vam potrebne dodatne informacije svi zainteresovani mogu ih dobiti na telefone 3325-547 i 064/637-1272.

Pored prelaznog pehara “Trofej Vidovdana”, dar lista „Sport“, ekipe će se boriti i za novčane nagrade koje su obezbeđene za tri najbolje ekipe ali i nagrade za najboljeg igrača, strelca i golmana turnira, kao i za najboljeg mladog igrača.

Dragi sugrađani i ljubitelji malog fudbala, pozivamo vas da posetite ovaj tradicionalni turnir i uživate u čarima najpopularnijeg sporta na svetu.

Pozivamo i sve učesnike turnira da nam pruže odličnu zabavu, dobre poteze, lepe golove i fer plej, a mi ćemo vam uzvratiti navijanjem i dobrim raspoloženjem. Srećno i neka najbolji pobedi!

Olé, Olé, Olé

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Najnovije sportske vesti

Idi na VRH