in

Počele prijave za akciju Zelenila, „Uradimo zajedno“

JKP „Zelenilo – Beograd” i ove godine organizuje, sada već tradicionalnu, akciju „Uredimo zajedno”.

O tome koliko je interesovanje građana, da se aktivno uključe u uređenje svog okruženja, govori podatak da je u prethodne četiri godine na ovaj način uređeno preko 800 lokacija na teritoriji deset gradskih opština. Broj lokacija koje građani prijavljuju za ovu akciju je iz godine u godinu sve veći.

Skupštine stanara mogu prijaviti predloge za ozelenjavanje i uređenje svog stambenog naselja „Zelenilu”. Ovo komunalno preduzeće će obezbediti sav potreban biljni i dendro materijal, parkovski mobilijar, lopate, rukavice, farbu, četke i ostala sredstva potrebna da se posao obavi kvalitetno, na zadovoljstvo učesnika u akciji.

Prijava za akciju vrši se pisanim putem, a obrazac za prijavu može se preuzeti na sajtu JKP „Zelenilo Beograd”, gde se može pogledati i primer popunjenog obrasca.

Popunjena prijava može se poslati na mejl adresu: info@zelenilo.rs ili na adresu JKP „Zelenilo Beograd”, Centar za informisanje, Mali Kalemegdan br. 8, 11000 Beograd, sa naznakom: Za akciju „Uredimo zajedno”. Prijavljivanje počinje danas, 22. februara, i trajaće do 10. marta.

Cilj ove akcije je uključivanje građana u uređenje njihove neposredne životne okoline, kako bi mogli bolje da brinu i više uživaju u njoj.

Foto: zelenilo.rs

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Lepo. Nije to samo sredjivanje , to je blize upoznavanje, stvaranje novih prijateljstva.Osim toga mi volimo dok i kad radimo , i kad zavrsimo, zadovoljni nazdravimo uz meze i casicu. Koristim priliku da molim za pomoc. Na mojoj ogradi puzavica je osvojila, i prolaznicima smeta. Iako je dvoriste zajednicko, ljudi ne zele da se ukljucuju. Sama sam, penzioner. Pomognite mi da neko dodje, i da osisa visak.Prosle godine ste mi pomogli. To je nekoliko metara. Hvala unapred.
    Vukice Mitrovi br.47 a, Vracar, Beograd

Fudbalski Savez Srbije poklonio opremu Palilulskim klubovima

Iskoristite nedelju besplatnih pregleda na VMA