Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Počele prijave za akciju Zelenila, “Uradimo zajedno”

u Vesti od
Tara – T2

JKP „Zelenilo – Beograd” i ove godine organizuje, sada već tradicionalnu, akciju „Uredimo zajedno”.

O tome koliko je interesovanje građana, da se aktivno uključe u uređenje svog okruženja, govori podatak da je u prethodne četiri godine na ovaj način uređeno preko 800 lokacija na teritoriji deset gradskih opština. Broj lokacija koje građani prijavljuju za ovu akciju je iz godine u godinu sve veći.

Skupštine stanara mogu prijaviti predloge za ozelenjavanje i uređenje svog stambenog naselja „Zelenilu”. Ovo komunalno preduzeće će obezbediti sav potreban biljni i dendro materijal, parkovski mobilijar, lopate, rukavice, farbu, četke i ostala sredstva potrebna da se posao obavi kvalitetno, na zadovoljstvo učesnika u akciji.

Prijava za akciju vrši se pisanim putem, a obrazac za prijavu može se preuzeti na sajtu JKP „Zelenilo Beograd”, gde se može pogledati i primer popunjenog obrasca.

Zanimljivo:  Ministar najavio uskoro biznis plan i kamen temeljac za industrijski park u Borči

Popunjena prijava može se poslati na mejl adresu: info@zelenilo.rs ili na adresu JKP „Zelenilo Beograd”, Centar za informisanje, Mali Kalemegdan br. 8, 11000 Beograd, sa naznakom: Za akciju „Uredimo zajedno”. Prijavljivanje počinje danas, 22. februara, i trajaće do 10. marta.

Cilj ove akcije je uključivanje građana u uređenje njihove neposredne životne okoline, kako bi mogli bolje da brinu i više uživaju u njoj.

Foto: zelenilo.rs

Povezane teme:

1 komentar

  1. Lepo. Nije to samo sredjivanje , to je blize upoznavanje, stvaranje novih prijateljstva.Osim toga mi volimo dok i kad radimo , i kad zavrsimo, zadovoljni nazdravimo uz meze i casicu. Koristim priliku da molim za pomoc. Na mojoj ogradi puzavica je osvojila, i prolaznicima smeta. Iako je dvoriste zajednicko, ljudi ne zele da se ukljucuju. Sama sam, penzioner. Pomognite mi da neko dodje, i da osisa visak.Prosle godine ste mi pomogli. To je nekoliko metara. Hvala unapred.
    Vukice Mitrovi br.47 a, Vracar, Beograd

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh