in

Po jedna nova kamera na Zrenjanincu i Pančevcu

Od danas smo bogatiji za još dve kamere, jednoj na Zrenjaninskom putu kod Krnjače u smeru ka Borči i drugoj na Pančevačkom mostu sa naše strane.

Prošle godine smo najavili uživo kamere na Zrenjaninskom putu preko kojih će svi sugrađani moći da prate i to samo na vašem i našem omiljenom portalu.

Iako je prvobitno planirano postavljanje na čak deset lokacija isto se malo odužilo usled tehičkih problema, kao i pronalaženja dobrih lokacija.

Pored problema sa postavljanjem kamera bilo je i problema oko pregleda na mobilnim telefoni, ali sa ponosom objavljujemo da smo i to sada rešeli.

Takođe, najavljujemo da će uskoro osvanuti još dve kamere kako bi se pokrio kompletan potez Zrenjaninskog puta na levoj obali.

Sve kamere koje su dosputne možete pratiti na stranici UŽIVO KAMERE – PANČEVAČKI MOST I ZRENJANINSKI PUT.

Omogućili smo i skraćeni link da brže pronalazite uživo kamere sa Zrenjaninca i Pančevca, samo ukucajte kamere.lobi-info.rs

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Da li se neko bavi ciscenjem Pancevackog mosta? Uzas koliko je kamencica pored puta i na stazi. Makar jednom nedeljno da se ocisti!!! A da ne pominjemo bezbednos ograde pored puta!!!

  2. Draga moja Jelena, ne bavi se niko sa tim, bas njih briga za kamencice, da su stene nece skloniti, kakva drzava tako i sve ostalo. Kazu Beograd cist? Na Novom Beogradu kada se ide prema ulici OM. Brigada to je katastrofa, zaraslo drvece, smece unutra, kada sam video, smucilo mi se, a grade mi tu neki Beograd na vodi, pa oni nisu svesni koliko smeca bi skupili da pociste ceo Beograd kako treba, ljudski sto se kaze. Pu bre! Poz normalnima.

Sinoć teško povređena devojka u udesu u Krnjači

NAŠA SRAMOTA! Uništena nova teretana u Centru 2