in

Pljačkaš iz naselja Zbeg uhvaćen na snimku video nadzora

Kako su prethodnih dana sugrađani iz naselja Zbeg objavljivali na društvenim mrežama, u ovom naselju došlo je do niza pljački iz dvorišta i kuća sugrađana.

U jednoj od objava pojavila se i fotografija sa sigurnosne kamere na kojoj se vidi potencijalni počinilac bar jedne od ovih pljački.

Ovaj slučaj, kako se navodi u komentaru, je prijavljen policji, a poziva i sve druge sugrađane koji prepoznaju počinica a opljačkani su, da se jave.

Nama je danas neko dok smo bili na sahrani bake upao u kuću, pri našem povratku je istrčao u zadnji deo dvorišta. Nosio je TV koji je bacio i zatim utrčao u auto perionicu, odakle je isterao dva radnika i zaključao se – navodi se u jednom od komentara

Prenosimo i fotografije koje su uz ovu objavu postavljene na društvenim mrežama:

I ovo nije bio jedini slučaj, jer javilo se još sugrađana iz naselja Zbeg sa sličnim pričama.

Meni je preksinoć oko 19 časova upao neko u kuću kroz podrum, misleći da nema nikoga u kući, jer su svetla bila pogašena. Srećom suprug ga je čuo kako se penje uz stepenice na sprat. Pobegao je kroz prozor od sobe u prizemlju i nije stigao ništa da ukrade.

U komentarima su se pojavili i mnogi predlozi za to kako rešiti ovaj problem. Neki od predloga su da je najbolje nabaviti psa, dok drugi predlažu uvođenje video nadzora.

Pozivamo sugrađane da sve ovakve slučajeve prijave policiji kako bi pljačkaš (ili pljačkaši) bili što pre uhapšeni.

Sve o video nadzoru možete saznati na web adresi svezavideonadzor.rs

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Hladna jutra ipak neće ubrzati grejnu sezonu

Na Tašu juče otvoren 46. Međunarodni sajam pčelarstva