in

Petak popodne, sneg i poledica, a nema saobraćajnog kolapsa!

Poslednji dan u radnoj nedelji, popodnevni špic, sneg, poledica, čini se da su stvoreni svi preduslovi da se stvori gužva u saobraćaju. Ipak, za divno čudo, na beogradskim ulicama ovog popodneva nema previše vozača.

Veći broj vozila i manje gužve se beleže na Gazeli i autoputu ka Autokomandi, kao i u Takovskoj ulici, dok su skoro sve druge lokacije znatno praznije nego inače – javljaju taksisti, uz ogradu da je moguće da će do špica doći nešto kasnije.

Malo sporije se vozi preko mostova, pre svega na Gazeli i duž Takovske ulice, ali manje nego što je očekivano za postojeće prilike, dok su druge ulice u gradu relativno očišćene i prohodne za sve koji su pohrlili kućama ne bi li uživali u predstojećem vikendu.

Ono što je najbitnije, za sada nema gužvi na Pančevačkom mostu koji je jadna od slabih tačaka leve obale kada su zastoji u pitanju. 

Po svemu sudeći, mnogi Beograđani su zbog snega koji je vejao skoro puna 24 sata, ostavili svoje četvorotočkaše kod kuće i na posao krenuli sa prijateljima, kolegama ili gradskim prevozom.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Na Paliluli ubedljivo najviše obolelih od malih boginja

Opština nastavlja akciju podele dečijih kolica