Petak popodne, sneg i poledica, a nema saobraćajnog kolapsa! - www.lobi-info.rs

Petak popodne, sneg i poledica, a nema saobraćajnog kolapsa!

1 minut za čitanje

Poslednji dan u radnoj nedelji, popodnevni špic, sneg, poledica, čini se da su stvoreni svi preduslovi da se stvori gužva u saobraćaju. Ipak, za divno čudo, na beogradskim ulicama ovog popodneva nema previše vozača.

Veći broj vozila i manje gužve se beleže na Gazeli i autoputu ka Autokomandi, kao i u Takovskoj ulici, dok su skoro sve druge lokacije znatno praznije nego inače – javljaju taksisti, uz ogradu da je moguće da će do špica doći nešto kasnije.

Malo sporije se vozi preko mostova, pre svega na Gazeli i duž Takovske ulice, ali manje nego što je očekivano za postojeće prilike, dok su druge ulice u gradu relativno očišćene i prohodne za sve koji su pohrlili kućama ne bi li uživali u predstojećem vikendu.

Ono što je najbitnije, za sada nema gužvi na Pančevačkom mostu koji je jadna od slabih tačaka leve obale kada su zastoji u pitanju. 

Po svemu sudeći, mnogi Beograđani su zbog snega koji je vejao skoro puna 24 sata, ostavili svoje četvorotočkaše kod kuće i na posao krenuli sa prijateljima, kolegama ili gradskim prevozom.

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Na Paliluli ubedljivo najviše obolelih od malih boginja

Sledaća priča

Opština nastavlja akciju podele dečijih kolica

Poslednje od Vesti