in

Ovog leta radovi po celom gradu, čak i na Pančevcu

Ovog proleća i leta moraćete da se naoružate strpljenjem! Osim radova na rekonstrukciji Trga republike, već od 6. maja nas očekuje novo zatvaranje saobraćajnica u centru, a tokom leta očekuju se radovi i na Pančevcu. 

Rekonstrukcija četiri velike gradske ulice trebalo bi da počne na Đurđevdan i to ulica ulica Cara Dušana, Džordža Vašingtona, 27. marta i Kraljice Marije. Prema najavama, ovi radovi trajaće 200 dana!

  • Prva će na redu biti Džordža Vašingtona od Francuske do Takovske i radovi bi tu trebalo da traju 75 dana.
  • U drugoj fazi radiće se Ulica 27. marta, odnosno deo od Takovske do Starine Novaka, kao i Cara Dušana, od Francuske do Kralja Petra. Tu bi obnova trebalo da traje 65 dana.
  • U trećoj fazi putari će preći na ulicu Kraljice Marije od Starine Novaka do Ruzveltove, a onda i na deo Cara Dušana od Kralja Petra do Tadeuša Košćuška. I ta deonica će se raditi 65 dana.

Sve bočne ulice u fazama radova biće zatvorene za saobraćaj. Po završetku rekonstrukcije, sve ove ulice imaće tri saobraćajne trake i dve za mešoviti saobraćaj, kojima će ići tramvaji, autobusi i automobili. 

Nema sumnje da će radovi u ovim ulicama drastično uticati na saobraćajne gužve i javni gradski prevoz.

U junu, julu i avgustu građane leve obale očekuje i treniranje živaca na Pančevačkom mostu. Tokom ovog perioda izvodiće se asfaltiranje saobraćajnice na Pančevcu.

Verujemo da će sugrađani biti strpljivi, jer ovaj most konačno zaslužuje pažnju putara.

Foto: Srbija Danas

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Novi DC superjunak „Šazam“ od danas u bioskopima

Sutra na Tašu počinje 17. po redu „Trofej Beograda“