Pokvaren autobus na obilaznici, LOBI

Ova subota kobna po autobuse GSP-a

u Najnovije lokalne vesti

Nedavno smo objavili članak o čak dva pokvarena autobusa na Pančevačkom mostu u isto vreme, a zatim je stigla informacija o još jednom pokvarenom autobusu.

Naime, autobus na liniji 85 pun putnika se pokvario nekih kilometar i po od Pupinovog mosta u smeru ka Borči. Putnici su izašli napolje po ne baš prijatnoj temperaturi i moraće da sačekaju sledeći autobus koji prema našim saznanjima stiže po njih tek za pola sata.

Neki putnici su se uputili peške prema Borči ali kraj puta je tamo gde se završava pešačka i biciklistička staza, tako da dalje mogu na dva načina: kroz njivu ili preko ostrva koje razdvaja dva smera.

Današnji dan je crni dan za autobuse GSP-a. Da li je u pitanju samo baksuzni dan ili su autobusi generalno u lošem stanju saznaćemo narednih nedelja i meseci kada stigne još hladnije vreme.

Apelujemo na GSP da na deonice kao što je ova od Pupinovog mosta do Zrenjaninskog puta koja je dugačka 7 kilometara a u okolini nema ničega, kao ni drugih linija, šalje sigurnije autobuse kako do ovakvih situacija ne bi dolazilo.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.