Otvorena silazna rampa sa Pančevca ka Zrenjanincu - www.lobi-info.rs

Otvorena silazna rampa sa Pančevca ka Zrenjanincu

1 minut za čitanje
4

Posle više od tri meseca radova na nadvožnjaku pruge Beograd – Pančevo konačno je juče 14. avgusta puštena silazna rampa sa Pančevca ka Zrenjanincu.

Radovi na nadvožnjaku su počeli 16. aprila, dok je 4. maja potpuno zatvoreno isključenje sa Pančevačkog mosta ka naseljima na levoj obali.

Dok su trajali radovi kompletan saobraćaj je bio usmeren na Pančevački put. Za putnički saobraćaj je omogućeno skretanje levo na osnovu kog su vozila vraćala ka Zrenjaninskom putu, dok je teretni preusmeren na obilaznicu.

Od juče, 14. avgusta, u saobraćaj je puštena petlja na Pančevačkom mostu i saobraćaj normalno funkcioniše. Autobusi na linijama 43, 95, 96, 101, 104, 105 i 106 iz pravca grada prema Zrenjaninskom putu se vraćaju na staru rutu. Stajalište ispod nadvožnjaka je ponovo u funkciji.

Iako su na pomenutom delu često bile gužve, posebno dok je trajala školska godina i u saobraćajnom špicu, uspeli smo da preguramo pomenute radove.

4 Comments

  1. neka mi neko kaze sta je bilo sa milicijskom stanicom koja je bila tu u krnjaci pored malog mosta gde je pruga prolazila za Pancevo

  2. strava! samo sto ovo nije uopste brza trasa nekako sam se navikao na ovu prethodnu a najgore ko je onom ko se vozi busom pa opet mora da staje na jos jednu stanicu 😉

  3. Konacno. Pa ono je bilo neizdrzljivo u spicu. Zasto je gore ako bus stane jos 30 sekundi na jednu stanicu?Gore je bilo dok smo stajali na mostu po pola sata posebno za vreme kise.

Leave a Reply

Prethodna priča

U dva udesa na levoj obali čak sedmoro povrđenih

Sledaća priča

Naše Borčanke danas nastupaju na Olimpijadi u Riju

Poslednje od Vesti