in

Otvorena kuglana Žabac u blizini Pupinovog mosta

Kuglanje je namenjeno svima od 7 do 77 godina, podjednako muškarcima i ženama, iako kažu da je mala prednost u korist jačeg pola zbog snage. Ovaj sport se preporučuje za opuštanje posle stresnog radnog dana, posebno što možete zamisliti npr. šefa umesto pinova i onda je „strike“ siguran.

Za sada na levoj obali, nažalost, nemamo ni jednu kuglanu. Ipak, Pupinov most nas je približio suprotnoj obali i Zemunu, koji od milošte Borčani zovu i Centar 6, pa smo dobili mogućnost da posetimo novootvorenu kuglanu Žabac.

Kuglana Žabac nalazi se u Zemunu, nedaleko od Pupinovog mosta u tržnom centru BN BOS na Batajničkom drumu – lako se nalazi a još brže stiže.

Ovaj sportski objekat površine od 800 kadrata, sa kapacitetom više od 120 sedećih mesta, odlično je mesto za sve rekreativne ljubitelje kuglanja i zabave tj. druženja sa prijateljima.

Pored automatizovanih staza za kuglanje na raspolaganju je kafe sa velikim izborom pića, frapea, kafa, raznih poslastica, kao i slanih obroka.

Proslave u Žabcu su uživancija za sve uzraste i ukuse, pa su i dečiji rođendani u Žabcu pravi događaj! Kuglanje je zabavna i dinamična igra za sve uzraste koju će vaša deca naučiti i obožavati već nakon prve bačene kugle.

U sklopu centra Žabac nalazi se i četiri bilijar stola, dva stola za stoni tenis, četiri pikado mašine, tri konzole sony playstation, shuffleboard i igrice poput košarke, air hokeja, kruške, flipera… 

Žabac nudi mogućnost za firme da kod njih organizuju team building za svoje zaposlene i na taj način probude kod njih timski duh kroz bavljenje sportom.

I dok ne dočekamo da na levoj obali neko ne otvori kuglanu za decu i odrasle, firme i porodice, mlade i stare očekuje nas sjajan provod u kuglani Žabac u Zemunu.

A samo za čitaoce Lobi portala, Žabac je odobrio specijalne popuste, i to 20% popusta za sat vremena kuglanja u bilo kom terminu, 20% popusta za team building za firme i 10% za dečije rođendane u bilo kom terminu. Potrebno je samo da se pozovete na Lobi i popust je zagarantovan.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Kuglanje je čudovita oblika druženja u zabavi. Kuglana Žabac zato je mjesto za ugodno druženje prijatelja, družina ili više članova skupinskih radnika. Također organizatorski team building dogodio se za oblikovanje rekreacije, što uključuje i svoje aktivnosti.

Na obilaznici Pupinovog mosta konačno promenjeno ograničenje brzine

Izgradnja industrijskog parka u Borči početkom 2020