in

Otvaranje Lidla izazvalo potpunu euforiju među sugrađanima

Jutros je lanac marketa Lidl otvorio svoje radnje za kupce. Kako to obično i bude slučaj, sugrađani su pohitali da iskoriste sniženja i promocije, pa su u svim radnjama neverovatne gužve.

Posetili smo Lidl u Borči, ali u radnju nismo ulazili, jer je to bilo potpuno nemoguće. Ispred ovog objekta sugrađani satima čekaju u redu, samo da bi ušli. Kako smo saznali neki od njih su poprilično poranili kako bi zauzeli svoje mesto u redu.

Ono što je upečatljivo da su se najbolje „pripremili“ penzioneri i da su zauzeli svoja mesta u redu u cik zore. Ovo je potpuno opravdano, jer je njima svaki popust značajan za uštede u budžetu.

Ipak, u nekim radnjama, neki od sugrađana su išli u ekstrem, pa je tako u Novom Sadu jedan kupac kupio 500 kilograma šećera, a u beogradskoj radnji sugrađanka kupila čak 30 pilića.

Iako suprotno očekivanjima mnogih sugrašana, raskrsnica kod Pikola nije blokirana saobraćajnom gužvom ništa više nego inače. Primetili smo da je veliki broj sugrađana zapravo došao linijama gradskog prevoza, pa su na stajalištima primetne gužve.

Zanimalo nas je i kako ovog jutra posluju drugi marketi, pa smo obišli objekte Rode i Amana. Kod njih gužvi nema, objekti su poprilično prazni. Jedan broj sugrađana kojima se gužve u Lidlu nisu dopale, odlučio je da kupovine ipak obavi u drugim objektima.

Svakako, za očekivati je da će euforija oko otvaranja Lidla splasnuti u sledećih par dana. Oni koji nisu za redove i čekanje, tada će moći opuštenije da se upoznaju sa asortimanom u ovom prodajnom objektu.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Vatrogasci gasili požar u Krnjači i pronašli ugljenisano telo

U domovima zdravlja sve više manjka dečijih lekara