in

Osma po redu “Ulica otvorenog srca” u Borči

I ove godine se u Borči održava manifestacija „Ulica otvorenog srca“ i to osma po redu. Pomenuta manifestacija se prvi put održala 2012. godine i izuzetno nam je drago obzirom da se ne možemo pohvaliti velikim brojem manifestacija na našoj levoj obali.

“Ulica otvorenog srca” će se kao i prethodnih godina održati u ulici Bratstva i jedinstava u Borči između raskrsnice sa Valjevskog odreda i Bele bartoka, odnosno između “Đurđenovca” i OŠ “Jovan Ristić”.

Održavanje manifestacije će biti u periodu od 10 sati do 14 – 15 časova.

Najmlađe Palilulce će animirali Deda Mraz, kostimirane princeze, patuljci i mnogi drugi animatori, dok će palilulski predškolci i osnovci za svoje drugare igrati, pevati, recitovati, glumilt i igrati folklor.

Godinama se 1. januara „Ulica otvorenog srca“ održavala samo u centru našeg glavnog grada u Svetogorskoj ulici, međutim poslednjih godina sve Beogradske opštine su se priključile akciji i organizuju sopstvenu manifestaciju.

Iako nije najavljeno verujemo da će i ove godine biti postavljeni štandovi sa raznovrsnim proizvodima domaće radinosti, kao i štandovi gde se možete poslužiti čajem i kuvanim vinom.

Tokom trajanja manifestacije za saobraćaj će biti zatvorena ulica i promenjene trase javnog gradskog prevoza.

Šta drugo da vam poželimo osim lep provod!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Od tendera do tendera, i dalje se čeka sanacija osvetljenja na Pupinovom mostu

    Danas delovi Borče i Ovče bez struje zbog planiranih isključenja