in

Odvedite svoje mališane na izložbu kreacija od „Lego“ kocki

Tokom predstojećeg vikenda, 12. i 13. septembra, u Dečjem kulturnom centru na teritoriji opštine Palilula održaće se Međunarodna izložba „Lego“ kreacija.

Malo je onih koji kao mali nisu bili fascinirani „Lego“ kockicama i njihovim mogućnostima tako da verujemo da će i našim malim Palilulcima sa leve obale biti interesantno da posete ovu izložbu.

Izložba se naziva „Gradimo zajedno“ i predstaviće fenomenalne kreacije ljubitelja „Lego“ kocki iz svih krajeva sveta.

Najvieš izlagača biće iz regiona – Bugarske, Rumunije, Mađarske, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, ali svoje umeće pokazaće i Danci, Britanci, Amerikanci, Indonežani, Holanđani, Kinezi i Južnokorenci.

Međunarodnu izložbu „Lego“ kocki organizuju Klub ljubitelja „Lego“ kockica „Beokocka“ i Dečji kulturni centar.

U subotu, u periodima od 12 do 13 h i od 15 do 16 h u Maloj sali održaće se izložba „Mindstorm prezentacije, roboti od ‘Lego’ kockica“. Takođe, ova izložba moći će se posetiti i u nedelju, u periodima 12-13 h i 17-18 h.

Ulaz u Malu salu je besplatan ali je broj posetilaca ograničen te se za prolaz treba prijaviti tog dana kada se posećuje izložba i to na licu mesta.

U subotu, u 16 h, u Maloj sali počeće tribina čija će tema biti neprolaznost popularnosti „Lego“ kockica. Na tribini će učestvovati graditelji iz naše zemlje i okolnih zemalja, kao i predstavnici „Lego“ kompanije.

U nedelju, u 14 h, u Galeriji biće predstavljena igrica „Assimino“ a posetioci će moći i da lično porazgovaraju sa autorom igre.

Osim ovih programa planirane su i radionice prilagođene deci i mladima.

Ulaz na izložbu „Gradimo zajedno“ slobodan je a ona će biti otvorena u Dečjem kulturnom centru koji se nalazi u Takovskoj 8, u periodu od 10 do 20 h.

Želimo vam lep provod!

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Najmanje 20 povređenih u jučerašnjem udesu na Pančevačkom putu!

    Kilometarska kolona duž Zrenjaninskog puta - 2015

    Kilometarska kolona duž Zrenjaninskog puta