in

Od sutra u bioskopima „Snežna kraljica 3: Vatra i led“

Pozivamo Vas da se pridružite na magičnom putovanju u ledeno carstvo. Najnoviji deo stare bajke o Snežnoj Kraljici od sutra će se naći na repertoaru domaćih bioskopa.

Bajka o večnoj borbi dobra i zla dobija nove oblike u vrhunskom animiranom hit filmu koji je sinhronizovan na srpski jezik.

Treći nastavak bajkovitog animiranog hita Snežna kraljica oduševiće nas i ove zime! 

Nakon junačke pobede Snežne kraljice i kralja, Gerda još uvek ne može pronaći mir. Njen san je da pronađe  roditelje i konačno da okupi celu porodicu. Gerda i njeni prijatelji odlaze na putovanje u potragu za njenim roditeljima te će se na tom putu susresti s novim izazovima: otkriće antički čarobni artefakt.

Od toga trenutka ništa više neće ići prema planu…

Jedan od najpopularnijih mladih glumaca Bojan Perić pridružio se glumačkoj podeli u novom animiranom filmu SNEŽNA KRALJICA 3: VATRA I LED. 

Perić u ovom hit ostvarenju tumači ulogu princa Rolana a glavna partnerka mu je Iva Stefanović koja tumači ulogu Gerde.

Film SNEŽNA KRALJICA 3 : VATRA I LED u domaće bioskope stiže sutra  12.01 u distribuciji Blitz Filma. Ostale uloge tumače: Tomaš Sarić, Marko Marković, Jelena Trkulja i Ivan Jovčić.

U okviru već tradicionalne manifestacije PORODIČNI DAN  u bioskopima Cineplexx organizovali smo i specijalnu svečanu  projekciju filma SNEŽNA KRALJICA 3: VATRA I LED u nedelju 15.01 u bioskopu Cineplexx u tržnom centru Delta City a na kojoj će se glumačka ekipa družiti sa najmladjim posetiocima bioskopa. Svečana projekcija počinje u 14:15h! Požurite, karte za ovu projekciju su ograničene!

Uživajte 🙂

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Vozi Miško 106-icu u skafanderu i kožnim rukavicama

    Labudovi na Vizelju zaraženi ptičijim gripom