Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Od sutra u bioskopima “Snežna kraljica 3: Vatra i led”

u Dešavanja od
Bitolj – Restoran i kafana

Pozivamo Vas da se pridružite na magičnom putovanju u ledeno carstvo. Najnoviji deo stare bajke o Snežnoj Kraljici od sutra će se naći na repertoaru domaćih bioskopa.

Bajka o večnoj borbi dobra i zla dobija nove oblike u vrhunskom animiranom hit filmu koji je sinhronizovan na srpski jezik.

Treći nastavak bajkovitog animiranog hita Snežna kraljica oduševiće nas i ove zime! 

Nakon junačke pobede Snežne kraljice i kralja, Gerda još uvek ne može pronaći mir. Njen san je da pronađe  roditelje i konačno da okupi celu porodicu. Gerda i njeni prijatelji odlaze na putovanje u potragu za njenim roditeljima te će se na tom putu susresti s novim izazovima: otkriće antički čarobni artefakt.

  Vreme se popravlja, Kulturno leto počinje uz Duo Moderato

Od toga trenutka ništa više neće ići prema planu…

Jedan od najpopularnijih mladih glumaca Bojan Perić pridružio se glumačkoj podeli u novom animiranom filmu SNEŽNA KRALJICA 3: VATRA I LED. 

Perić u ovom hit ostvarenju tumači ulogu princa Rolana a glavna partnerka mu je Iva Stefanović koja tumači ulogu Gerde.

Film SNEŽNA KRALJICA 3 : VATRA I LED u domaće bioskope stiže sutra  12.01 u distribuciji Blitz Filma. Ostale uloge tumače: Tomaš Sarić, Marko Marković, Jelena Trkulja i Ivan Jovčić.

U okviru već tradicionalne manifestacije PORODIČNI DAN  u bioskopima Cineplexx organizovali smo i specijalnu svečanu  projekciju filma SNEŽNA KRALJICA 3: VATRA I LED u nedelju 15.01 u bioskopu Cineplexx u tržnom centru Delta City a na kojoj će se glumačka ekipa družiti sa najmladjim posetiocima bioskopa. Svečana projekcija počinje u 14:15h! Požurite, karte za ovu projekciju su ograničene!

  U avgustu besplatna tura kroz "Beogradsku Amazoniju"

Uživajte 🙂
Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Dešavanja

Idi na Vrh