in

Od sledeće nedelje radovi na javnom osvetljenju na levoj obali

Od 23. septembra JKP „Javno osvetljenje“ radiće na unapređenju i adaptaciji javne rasvete na Palilula, tačnije, u naseljima na levoj obali.

Na Jojkićevom dunavcu u Krnjači biće adaptirano čak 30 stubova i 45 svetiljki, u naselju Vrbovski (11 stubova i 13 svetiljki), u naselju Zaga Malivuk u Krnjači (7 stubova, 12 svetiljki), u Ulici Pere Ćetkovića 6A (3 stuba, 6 svetiljki), zatim u Lipetskoj ulici (12 stubova, 13 svetiljki). Isti radovi biće obavljeni na Rospi Ćupriji kod broja 10 (5 stubova, 5 svetiljki), zatim u Sutjesci u Krnjači (5 stubova, 9 svetiljki), kao i u Teslinoj br. 26 u Velikom Selu. 

Gore navedeni radovi počinju 23. septembra, a završavaju se 6. oktobra.

Radovi koji će trajati od 23. septembra do 13. oktobra takođe na Paliluli obuhvatiće sledeće lokacije: put od Pančevačkog mosta do ulaska u Centar za azil Krnjača – Pančevački put BB (27 stubova i 27 svetiljki), kod KPZ Padinske skele biće obavljena zamena stubova (6 stubova, 6 svetiljki), kao i pešačka zona između ulica Partizanski blok 2 i Ulice Jovice Vasiljevića (36 stubova, 36 svetiljki).

Svi sugrađani koji imaju probleme sa javnom rasvetom trebalo bi da te probleme prijave JKP „Javno osvetljenje“ kako bi rešavanje istih bilo uvršćeno u radove za neki naredni period.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Propisi su jasni, evo kada možete da očekujete tople radijatore

U nedelju suve sve slavine u Borči, Krnjači, Kotežu i Ovči