in

Od juče važi novi red vožnje linija 1 i 2 BG voza

Od juče važi novi red vožnje gradske železnice, pa su na linija 1 BG voza pomereni svi polasci iz Ovče za po sedam-osam minuta unapred u zavisnosti od stanice i polasci iz Batajnice za po šest minuta unazad.

I linija 2 BG voza je pretrpela izmene ali opet vozovi od Pančevačkog mosta ka Resniku se ponovo ne poklapaju sa vozovima za Batajnicu, dok će vikendom biti redukovan broj polazaka.

Ukoliko ste putovali od Pančevačkog mosta do Novog Beograda ili Zemuna i stizali na posao u minut, sada možete zaboravite putovanje vozom jer ćete izgubiti dodatnih osam minuta, koliko je polazak na ovoj liniji pomeren unapred.

Ukoliko imate fleksibilnog šefa u tom slučaju će vam progledati kroz prste za koji minut kašnjenja!

Dok će putnici iz Batajnice i Zemuna morati malo da požure, jer će vozovi kretati šest minuta ranije, pa će imati i malo više vremena da stignu do posla.

Oni koji putuju za Resnik moraju da znaju da će vikendom važiti poseban red vožnje, ali i da ako hoće da sa Resničkog pređu na Batajnički voz, moraju da čekaju 20 ili 50 minuta na presedanje, zavisno od polaska.

– Vozovi iz sistema BG:VOZ na relaciji Ovča – Batajnica saobraćaće u intervalu od 60 minuta, dok će vozovi na relaciji Resnik – Ovča saobraćati do i od Pančevačkog mosta, radnim danima i subotom do 12:00 časova u intervalima od 30 minuta, a subotom posle 12:00 časova i nedeljom u intervalu od 60 minuta – saopštavaju iz „Srbija voza“.

Samo za naše čitaoce ubacili smo red vožnje linije 1 BG voza od Ovče do Batajnice  i linije 2 BG voza od Pančevačkog mosta do Resnika. I od danas će biti među kompletnim redom vožnje svih linija javnog gradskog saobraćaja koje saobraćaju na levoj obali.

Foto: Beobuild

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Žena teže povređena u strašnom udesu na obilaznici Pupinovog mosta (FOTO)

    Autobus udario u automobil u Borči (FOTO)