in

Od 25. juna Taš postaje pozorište na otvorenom, karte već u prodaji

Na multifunkcionalnoj otvorenoj sceni na Tašmajdanu, od 25. juna do 20. jula sugrađani će moći da uživaju u pozorišnim predstavama pod otvorenim nebom u okviru projekta „Beogradske letnje scene”.

Pozorišta u Beogradu ne rade od 11. marta, zbog mera zaštita od korona virusa. Više od 3 meseca Beograđani će biti bez predstava.

Zato je grad doneo odluku da otvori letnju scenu kako bi se ispoštovala distamca, a sugrađanima bila vraćena mogućnost da uživaju u pozorištu.

Sav prihod od prodaje karata biće namenjen pozorištima, odnosno umetnicima – objasnio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

U ovom projektu učestvovaće i Narodno pozorište, Srpsko narodno pozorište iz Novog Sada, Narodno pozorište iz Prištine i Vršca, kao i nezavisne pozorišne scene.

Svi smo se odazvali programu „Leto u Beogradu” i naš zadatak kao upravnika je da širimo publiku, a ovo je prilika da osim naših vernih posetilaca dođu i neki koji još nisu kupili karte i uživaju u pozorištu – rekla je Tamara Vučković, Direktorka Jugoslovenskog dramskog pozorišta

Na inicijativu zamenika gradonačelnika, ulaz će biti besplatan za sve zdravstvene radnike, što je, kako je dodao, još jedan način da im zahvalimo na svemu što su uradili za nas.

Karte za sugrađane već su u prodaji.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Zbog radova danas je deo Krnjače bez struje

Sugrađani koji koriste liniju 101 i dalje čekaju u nedogled i putuju satima