in

Novogodišnji doček u Beogradu i sankalište na Trgu Nikole Pašića

Dolazak Nove godine ove zime u prestonici će se slaviti tri dana. Pretposlednjeg dana 2018. program će pre svega biti prilagođen mladima jer će 30. decembra nastupati di-džejevi.

Gradski doček Nove godine će se i ovaj put održati ispred Doma Narodne skupštine. U novogodišnjoj večeri i noći, kako najavljuju nadležni, nastupiće najveće zvezde, a prvog dana 2019. na programu će biti klasična muzika. Izvođači koje su odabrali gradski oci još nisu poznati, ali kako je juče najavio predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, njihova imena biće objavljena za oko dve nedelje.

Kako najavljuju, novogodišnja proslava biće još kvalitetnija nego proteklih godina. Aktivnosti oko proslave počinju od decembra. Biće koncerata, dečjih predstava, „Božićno seoce” kod Hrama Svetog Save…

Na Trgu Nikole Pašića biće klizalište oko čitave fontane, gejming zona i prvi put sankalište sa šest metara visine i dva metra širine – rekao je Nikodijević.

Zbog radova na Trgu republike ove godine biće izmešten Trg otvorenog srca. On će se preseliti u neposrednu blizinu Trga republike, na potez između Trga republike, Knez Mihailove i Obilićevog venca, kao i na deo platoa ispred Filozofskog fakulteta.

Prvog januara tradicionalno će biti organizovana „Ulica otvorenog srca” u Svetogorskoj i na još devet lokacija u gradu.

Foto: Blic

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Ubistvo u Borči, ženu koja je stradala juče zapravo ubio muž

    Anica iz Borče nestala pre 20 dana, još uvek nije pronađena