in ,

Nove sezone serija i jedna premijerna- bindžovanje može da počne !

casa de papel

Ukoliko ste ljubitelj serija, i to onih koje su iole pravljene za nekog ko se ne zadovoljava pukom akcijom, ili humorom “ Kursadžija“, da ne pominjem tursko-latino varijante, evo preporuke kako možete sebi skratiti vreme boravka u zatvorenom, prateći nove doživljaje dobro poznatih likova u novim sezonama uspešnih serija, i možda pružiti priliku jednoj novoj seriji koja vas očekuje u aprilu na HBO.

Casa de papel-serija koje je jedan od najvećih miljenika ljubitelja Netflixa i ujedno jedna od najgledanijih serija prošle godine na popularnom striming servisu se vraća za samo dva dana. 

Money Heist je 2019. godine okupio  44 miliona gledalaca ispred Netflix-a, a u doba korone i vezanosti za kućni ambijent možda i više.

Oskarovka Kejt Blančet kao izvršni producent i glavna glumica serije “Mrs. America“ televizijskoj publici predstaviće priču koja je zasnovana na istinitim događajima – o radu i delu Filis Šlafli, konzervativnoj aktivistkinji koja se borila protiv feminizma i amandmanu o jednakim pravima.

Serija se bavi najtežim političkim i kulturnim razdobljem Amerike sedamdesetih godina prošlog veka i stavovima Filis Šlafli koja je u istoriji ostala poznata kao neko ko nije želeo da žene imaju bilo kakva prava.

Početak serije je najavljen za 12.april-HBO.

Četvrta sezona antologijske serije Fargo kreatora Noe Holija prati kiminogenu grupu migranta koja je u sukobu sa mafijaškom skupinom iz Kanzasa.

killing eve

 

Killing Eve-treće poglavlje jedne od najuspešnijih serije britanskog i američkog kanala BBC posle nimalo iznenađujućeg finala i obračuna između Iv i Vilanel nastavlja da prati kako se dva opozita, psiho ubica i detektivka, igraju igre mačke i miša.

Vraća se pred publiku dve nedelje ranije od termina koji je bio predviđen pre pandemije 12-og aprila.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Najnovije mere zabrana kretanja vikendom, dozvoljeno šetanje ljubimaca

Prijave za specijalizovane srednje škole predaju se online do 07. aprila