in

Naučna fantastika: Svemirski brod u Krnjači

Zvezda serijala „Nepobedivi“ Skot Adkins snimao proteklih nedelja ostvarenje „Incoming“ u Beogradu, u filmskom studiju koji je preuređen u kosmičku bazu.

Pre desetak dana u Beogradu pala je poslednja klapa američkog filma „Incoming“, u kojem glavnu ulogu tumači Skot Adkins, zvezda akcionih filmova i čuveni Juri Bojka iz serijala „Nepobedivi“.

Za potrebe snimanja debitantskog ostvarenja reditelja Erika Saragose, za koji je scenario napisao Horhe Saralegi, a po priči Rika Benatara i Najdžela Tomasa, sagrađen je svemirski brod u filmskog studiju u Krnjači.

– Film je rađen u tajnosti. Nikom od aktera niti članova ekipe nije bilo dozvoljeno da priča za medije niti da objavljuje fotografije sa snimanja. Adkins je objavio samo video-snimak s treninga iz jedne teretane u Beogradu. Mnogo mu se dopao noćni život u Srbiji – izjavio je Miloš Đukelić iz „Red prodakšensa“.

Svetski mediji preneli samo da je počelo snimanje i da je reč o uzbudljivom naučnofantastičnom filmu. Priča je ukorenjena u stvarnost današnjice.

Sinopsis otkriva sledeće: Međunarodna svemirska stanica je pretvorena u zatvor iz koga niko ne može da pobegne. Ali, kada utamničeni teroristi zauzmu stanicu i pretvore je u projektil usmeren ka Moskvi, samo jedan pilot šatla i doktor početnik mogu da ih zaustave. Njihov zadatak otežava odbegli CIA agent (Adkins), koji ima sopstvene planove za stanicu i teroriste u njoj.

Skot Adkins je najpoznatiji po pomenutom serijalu „Nepobedivi“, baš kao i čitavom nizu niskobudžetnih akcija u kojima je tumačio glavne uloge, poput „Turnira“ i „Nindže“.

Zapažene epizodne uloge je ostvario u visokobudžetnim blokbasterima „Plaćenici 2“, „00:30 – Tajna operacija“, „Zločinački um“, „Doktor Strejndž“…

Epizodnu ulogu u filmu „Incoming“ dobio je i Milan Jovanović, poznatiji kao Strongmen. U scenama borbi direktan partner mu je bio Skot Adkins.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Lider i liderstvo u Srbiji

Lider i liderstvo

Naš „Sremac“ u VELIKOM FINALU „Eko-kviza“